Biletul zilei: Juventus vs Inter Milano

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Juventus - Inter Milano
1
1.71
X
3.70
2
5.00

Derby D’Italia are o importanță mai mare ca niciodată. Juventus și Inter se vor duela astăzi în meci direct pe stadionul din Torino într-o partidă care poate fi decisivă în lupta pentru titlul de campioană. Știm că este cel mai important meci al Italiei dar trebuie să ne axăm și pe duelul dintre ,,Pipita” Higuanin ;I Mauro Icardi. Cei doi atacanți argentinieni fac senzație în acest sezon și se află în lupta pentru titlul de golgeter. Pentru acest meci spectacolul este asigurat putem spune pentru că ambele formații traversează o formă extraordinară. Acesta este episodul cu numărul 232 al eternului derby. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă foarte mare pentru acest meci.

Juventus continuă cursa de urmărire a Interului pentru a ajunge pe prima poziție în Serie A. Bianconeri au avut o săptămână de vis. În ultima etapă din Serie A au învins pe Napoli pentru ca la mijlocul acestei săptămâni să câștige la Olympiakos și să se califice în optimile de finală ale UEFA Champions League. În acest moment Bătrâna Doamnă ocupă poziția a treia a clasmanetului cu 37 de puncte. În cazul unei victorii astăzi vor urca pe primul loc cel puțin până la finalul jocului dintre Napoli și Fiorentina. Singurul absent al lui Maximiliano Allegri este Howedes. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 5.00 deoarece vom miza pe o surpriză.

Inter Milano continuă să impresioneze în acest sezon. Nerazurri sunte pe prima poziție a podiumului și cu o victorie astăzi pot lua o opțiune importantă în privința campionatului.  Icardi și compania sunt singura echipă din Serie A care nu a suferit vreo înfrângere în acest sezon. Inter are și ea un moral excelent deoarece vin după o victorie cu scorul de 5-0 în fața celor de la Chievo. Speranțele suporterilor oaspeților stau în argentinianul Mauro Icardi care este golgeterul din serie A până acum cu 16 goluri. El este cel mai eficace atacant, dar și ănscrie multe goluri în fața celor de la Juventus. În ultimele cinci dueluri directe dintre cele două formații nu s-a înregistrat nicio remiză. Trei victorii are Juventus și două Internazionale Milano în ultimele cinci partide. Pentru biletul zilei vom miza pe o victorie a Interului. Poate pare ciudată această alegere dar Interul condusă din teren de Icardi pare o echipă greu de oprit chiar și de Juventus. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă mergi pe pronosticurile noastre.