Biletul zilei: Juventus vs Concordia Chiajna

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Juventus - Concordia Chiajna
1
4.90
X
3.75
2
1.65

După ce titlul în Liga 1 a fost decernat lupta în play-out continuă. Toate echipele angrenate în lupta pentru evitarea retrogradării dau totul pentru a evolua și anul viitor în Liga 1. În această seară avem un meci foarte interesant în care Juventus și Concordia Chiajna se luptă pentru cele trei puncte puse în joc. O înfrângere pentru gade ar însemna retrogradarea pentru sezonul următor. Cele două echipe s-au mai întâlnit de trei ori în acest sezon. Cu două victorii și un rezultat de egalitate bilanțul este în favoarea celor de la Chiajna.  Partida din această seară face parte din cadrul rundei cu numărul 12 a play-out-ului. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce un câștig destul de consistent  cu meciul zilei din Liga 1.

Juventus putem spune că este cu un picior în Liga 2. Totuși ei rămân o echipă periculoasă deoarece pot încurca oricând calculele unei echipe. Cu doar 16 puncte în clasament Juventus ocupă ultima poziția din play-out. Ei au și cea mai slabă ofensivă cu doar șase goluri marcate în cele 11 meciuri disputate. Defensiva este și ea cea mai slabă deoarece au încasat nu mai puțin de 17 goluri. Referitor la forma de moment se pare că jucătorii se gândesc deja la viitorul lor. Gazdele partidei de astăzi vin după patru înfrângeri în ultimele patru meciuri disputate. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 1.65.

Concordia Chiajna pornește ca favorită în acest meci. Ilfovenii ocupă poziția a cincea a clasamentului după ce au reușit să acumuleze până în acest moment 26 de puncte. Dacă vor obține și în aceatsă seară cele trei puncte ei se pot cnsidera salvați cu doar două runde rămase până la final. În ultimele  patru etape cei de la Concordia au o singură înfrțngerea, cea contra celor de la Dinamo, astfek că pot spera la un succes astăzi. În deplasare oaspeții de astăzi vin după două succese foarte importante contra celor de la Botoșani și Sepsi Sfântu Gheorghe. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite gratuit în fiecare zi de echipa noastră. Pariază și câștigă cu biletul zilei și astfel pe termen lung o să realizezi profit.