Biletul zilei: Juventus vs Bologna

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Juventus - Bologna
1
1.11
X
9.00
2
25.00

Serie A ne asigură un final de sezon incendiar. Lupta pentru Scudetto este din ce în ce mai încinsă, iar Juventus și Napoli sunt obligate tot ceea ce le stă în putință pentru a își trece în cont trei puncte după fiecare meci. Cu trei runde înainte de final Juventus are un avantaj de patru puncte față de Napoli și are prima șansă la titlu. Chiar și așa nu se pot lăsa cei de la Juve deoarece Napoli a arătat în acest sezon că este o echipă puternică și își poate reveni oricând. Astăzi Juve pe Allianz Stadium va primi vizita celor de la Bologna și un succes al bianconerilor îi va face campioni în mare măsură. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați de pe Beturi.ro.

Juventus este favorită fără doar și poate și ar fi o imensă surpriză dacă Juventus nu și-ar trece în cont cele trei puncte în partida de astăzi. Juve are în clasament 88 de puncte. Ei au cea mai bună defensiva dar și cea mai bună ofensivă, astfel că au fost cel mai mult la conducerea clasamentului în Serie A. Forma de moment a Bătrânei Doamne nu este una tocmai bună. Ei au acumulat o singură victorie în ultimele trei etape. În ultima etapă în derby-ul Italiei s-au impus pe final cu scorul de 3-2. Astăzi pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la Juventus care sunt mari favoriți la victorie.

Bologna este genul de echipă lipsită de griji pe acest final de seozn astfel că ei pot furniza o surpriză plăcută sau neplăcută în orice moment. În acest moment oaspeții partidei din aceatsă seară ocupă poziția a 12-a a clasamnetului după ce au reușit să acumuleze 39 de puncte. În ultimele cinci etape se pare că au lăsat-o mai încet deoarece în acest interval de timp au acumulat doar pentru puncte, ceea ce este destul de puțin, venite în urma unei victorii și a unui rezultat de egalitate. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe pronosticurile echipei noastre pe termen lung. Am ales să mergem pe Juventus pentru biletul zilei deoarece are în acest meci toatre avantajele de partea sa, pentru a se impune.