Biletul Zilei: Juventus vs Barcelona

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei: sub 2,5 goluri marcate

Sferturile de finală ale Champions League debutează marţi seara cu meciurile dintre Juventus – Barcelona şi Dortmund – Monaco. Meciul serii este cel care se va disputa la Torino. Întâlnirea este o rejucare a finalei Champions League de acum doi ani, când Barcelona a ridicat trofeul la Berlin. Lotul italienilor a suferit schimbări destul de importante de acum doi ani, dar Juventus este în continuare o echipă extrem de puternică Pe plan inter, bătrâna doamnă domină competiţia de 5 ani, pregătindu-se pentru al 6-lea titlu consecutiv. Pentru biletul zilei, vă recomandăm un pariu şansă dublă – că Barcelona nu va câştiga. Dacă Juventus va triumfa sau meciul se va termina egal, puteţi avea o cotă de 1.45 pe biletul zilei.

Echipa lui Allegri este extrem de solidă în apărare, în timp ce forma de moment a Barcelonei ridică semne de întrebare. În ultima etapă din Spania, catalanii au pierdut cu 2-0 deplasarea de la Malaga, un meci în care brazilianul Neymar a luat şi cartonaş roşu. Un astfel de scenariu este destul de potrivit pentru un pariu că nu se vor marca mai mult de 2.5 goluri. Un astfel de eveniment are o cotă în jur de 1.85 pentru biletul zilei.

Pentru un meci echilibrat cum se anunţă cel de marţi seara, poate fi potrivit şi pariul că rezultatul va fi egal fie la pauză, fie la final. Un astfel de pariu vă poate aduce pe meciul zilei o cotă câştigătoare în jur de 1.70.

Leo Messi este golgheterul Champions League, având 11 reuşite şi două pase de gol. Casele de pariuri oferă cote în jur de 2.40 pentru ca argentianianul să marcheze oricând de-a lungul meciului, în timp ce o dublă a lui este cotată cu 9. Puteţi miza pe geniul micuţului Messi pentru biletul zilei.