Biletul zilei: Juventus vs FC Barcelona

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Juventus - Barcelona
1
3.05
X
3.30
2
2.55

Astăzi va avea loc reeditarea sfertului de finală din sezonul trecut al UEFA CHmapions League. Juventus va primi vizita celor de la Barcelona în unul dintre cele mai așteptate meciuri din această seară. Dacă Barca este ca și calificată în optimile de finală, Juventus poate avea emoții până în ultima etapă deoarece Sporting este la numai trei puncte în spatele ei. Jocul de astăzi se va desfășura în cadrul grupei D din care mai fac parte Sporing și Olympiakos care tot astăzi vos juca în meci direct. Pronosticul pentru biletul zilei este unul destul de interesant și pentru a-l afla este nevoie să citiți acest articol.

Juventu seste clasată pe poziția a doua a clasamentului cu șapte puncte acumulate. Aceste puncte au venit după două victorii și o remiză. Ambele victorii au fost obținute pe propriul teren. Singura înfrângere a italienilor a venit în meciul tur, tocmai contra Barcelonei. Chiar dacă vine după o înfrângere în ultima etapă a Serie A, în deplasarea contra celor de la Sampdorianu putem soune că Juve este într-o formă slabă. Aceasta este singura înfrângere din ultimele șapte meciuri. Juve va dori să demonstreze că înfrângerea cu 3-0 din meciul tur de pe Camp Nou a fost doar un accident. Pronosticul pentru biletul zilei va avea o cotă de 2.55.

Barcelona are un sezon extraordinar până acum atât în UEFA Champions League cât și în Primera Division. Cu zece puncte catalanii sunt în fruntea grupei. Trei victorii și o remiză etapa trecută în deplasarea de la Olympiako au obținut în această grupă. Messi și compania au o serie de 17 meciuri fără înfrângere. Ceea ce este extraordinar este faptul că în această perioadă au înregistrat 15 victorii și doar două remize. În cinci din ultimele șase meciuri oaspeții din această seară nu au primit gol ceea ce ne demonstrează organizarea defensivă aproape perfectă. După acest meci urmează o confruntarea foarte important și în La Liga etapa viitoare când vor întâlni pe Valencia. Acest meci poate fi și unul al revanșei pentru catalani pentru că anul trecut au fost învinși pe acest stadion cu scorul de 3-0 și au fost practic eliminați din competiție. Absențele din lotul Barcei pot fi o problemă pentru acest meci. Biletul zilei la pariuri va avea ca și pont o victorie a Barcelonei. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă mizezi pe ponturile noastre.