Biletul zilei: Juventus vs Atalanta

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Juventus - Atalanta
1
1.41
X
4.40
2
8.50

Serie A continuă să ne ofere un spectacol de vis. Astăzi avem programat un meci care este o restanță din etapa cu numărul 26. Juventus va primi vizita celor de la Atalanta într-un meci care se anunță foarte interesant. Chiar dacă avem o favorită clară la victorie ne putem aștepta la orice de la acest meci. Atalanta chiar dacă este o echipă de mijlocul clasamentului poate încurca pe oricine. În ultimele două meciuri dintre cele două formații echilibrul a fost în prim plan. Ultimele două meciuri directe au fost câștigate de Juventus cu scorul de 1-0. Biletul zilei la pariuri sportive poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.

Juventus este pe prima poziție a clasamentului. Bianconerii au profitat de faptul că cei de la Napoli nu au reușit să câștige în ultimele două etape. Gazdele partidei de astăzi vin după o serie de cinci meciuri în care au pbținut doar victorii în toate competițiile. În Serie A putem spune că Juve domină acest sezon. Ei au cea mai bună ofensivă dar și cea mai bună apărare. Cu o victorie astăzi Dybala și compania se vor distanța la patru puncte față de Napoli. Juve este într-o formă foarte bună pentru că în acest an, nu au primit niciun gol în Serie A și au obținut doar victorii. Biletul zilei la pariuri va merge pe o victorie a celor de la Juventus.

Atalanta poate produce surpriza în această seară chiar dacă le va fi destul de greu. Oaspeții partidei din această seară ocupă poziția a opta a clasamentului. Ei au reușit până în acest moment să acumuleze 41 de puncte. În ultimele cinci etape cei de la Atlanta traversează o formă foarte bună. În ultimele cinci etape au reușit trei victorii și două rezultate de egalitate. Mai mult, în toate aceste partide au reușit să marcheze cel puțin un gol. Va fi foarte interesant duelul dintre ofensiva celor de la Atalanta și defensiva celor de la Juventus. Biletul zilei va avea pentru astăzi o cotă de 1.41. Noi considerăm aceatsă cotă ideală de a fi mizată cu o sumă mai mare pe biletul zilei pentru a realize un profit mai substanțial la pariuri.