Biletul zilei: Juventus Torino vs AC Milan

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Juventus - AC Milan
1
1.60
X
3.70
2
6.50

Serie A revine cu meciuri spectaculoase care ne vor ține aproape de micul ecran. Într-o zi în care avem programată întreaga etapă nu avem cum să nu ne aruncăm privirea și asupra meciurilor din Italia. Derby-ul etapei va avea loc la Torino și Juventus va primi vizita marii rivale, AC Milan. Acets meci face parte din cadrul etapei cu numărul 30. Ne așteptăm la un meci frumos în care ambele formații își vor dori să facă totul pentru victorie și cele trei puncte. Milan are de luat o revanșă deoarece în ultimele trei meciuri directe s-a impus Juventus. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl găsiți în fiecare zi doar pe Beturi.ro.

Juventus este favorită să obțină victoria în aceatsă seară pentrua rămâne favorită în cursa pentru titlul în Serie A. Bianconerii sunt pe prima poziție a aclasamentului. Ei au reușit să acumuleze până în acest moment 75 de puncte și au doar două puncte în fața celor de la Napoli. Orice pas greșit a lui Juve îi poate costa foarte mult. Defensiva este punctual forte al gazdelor de astăzi deoarece au primit doar 15 goluri în cele 29 de etape disputate. Pe teren propriu în acest sezon Juve a primit doar patru goluri ceea ce ne arată că defensiva evoluează și mai bine în fața propriilro fani. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la Juventus pentru care avem o cotă de 1.60.

AC Milan este într-o revenire de formă și se pare că Gennaro Gatusso este antrenorul ideal pentru rossoneri. Milan ocupă poziția a șasea a clasamentului după ce au reușit să acumuleze în acest seozn 50 de puncte. Milan este cea mai în formă echipă din Serie A din punct de vedere al rezultatelor. Sunt singura echipă care a reușit să își treacă în cont cinci victorii în ultimele cinci runde. Mai mult patru dintre acestea au fost obținute fără ca Milan să primească gol. Totuși astăzi se anunță un adversary foarte greu pentru milanezi ținând cont de adversarul pe care l vor întâlni. Biletul zilei poate să fie o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază și câștigă în fiecare zi cu biletul zilei de pe Beturi.ro.