Biletul zilei: Juventus vs AC Milan

Recomandarea noastră: 1

Juventus - AC Milan
1
1.81
X
3.45
2
4,80

Coppa Italia a ajuns la capăt de drum. Am ajuns în ziua celri mai importante partide, finala. Juventus și AC Milan vor juca finala cu cup ape masă iar cine va câștuga acest meci va putea porni fiesta. Meciul de astăzi va avea loc pe Stadio Olimpică. Juventus va dori să facă dubla în acest sezon după ce este foarte aproape și de câștigarea titlului iar milanezii își doresc să mai adauge un trofeu în vitrina clubului după foarte mult timp. Juve are avantajul moral în fața adversarei de astăzi. Bianconerri au câștigat ultimele patru meciuri directe și au toate șansele să se impună din nou. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce pentru astăzi o cotă de 1.81.

Juventus este văzută ca favorită în acest meci pentru a își trece în cont încă o Cupă a Italiei. Bianconerii au avut un sezon destul de bun ținând cont că au reușit să câștige și titlul în Serie A. În UEFA Champions League au fost eliminați de Real Madrid după un scandal destul de mare. În traseul lor până în această finală cei de la Juve au trecut de Genoa, AC Torino iar în semifinale au trecut de Atalanta. Traseul lor a fost unul perfect deoarece au reușit să câștige toate meciurile și chiar mai mult de atât, nu au primit niciun gol. Bileutl zilei la pariuri sportive online va merge pe o victorie a celor de la Juventus.

AC Milan și-ar putea salva acest sezon cu o victorie și automat câștigarea marelui trofeu. Investițiile de vara trecută nu s-au prea văzut în jocul echipei și în rezultatele înregistrate. Rosso neri vin după două victorii în ultmele două etape disputate astfel că moralul lor este unul destul de bun. Pentru a ajunge să dispuat aceatsă finală ei au avut un traseu puțin mai greu. Au trebuit să elimine pe Verona apoi pe Inter pentru ca în semifinale să treacă de cei de la Lazio. La fel ca Juve nici Milan nu a primit vreun gol în acest sezon al Cupei Italiei. Biletul zilei ne va aduce o cotă destul de mare de pe urma căreia credem noi că ar trebui să profităm. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.