Biletul zilei: Juventus Torino vs FC Torino

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Juventus Torino - FC Torino
1
1.35
X
4.80
2
9.50

Primul derby al noului an vine din Serie A. Astăzi se va disputa un nou episod din Derby della Molle. De fiecare dată când are loc acest meci se nasc orgolii nebănuite din partea fanilor ambelor echipe. De-a lungul timpului acest meci mai este denumit și derby-ul orașului Torino. Acest meci va avea loc în cadrul sferturilor de finală în Cupa Italiei. Partida se va disputa într-o singură anșă iar câștigătoarea se va califica în  semifinale, careul de ași al competiției. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți acest articol.

Juventus este favorită clară la victorie astăzi și automat la calificare. Juve se află într-o formă foarte bună și în ultima perioadă a arătat că este capabilă să câștige orice meci. Astăzi Juve este vine după patru victorii în ultimele patru partide disputate în toate competițiile. Bianco-nerri, au câștiga patru din ultimele cinci dueluri directe în fața marii rivale. Gazdele partidei din această seară vor dori să se califice mai departe deoaece Cupa reprezintă un nou trofeu care poate fi adăugat în vitrina clubului. Pentru a ajunge în această fază a competiției Juve a trecut de Genoa cu scorul de 2-0. Meciul de astăzi se anunță unul dificil ținând cont de orgoliile dintre cele două echipe. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a gazdelor de astăzi, Juventus.

FC Torino privește cu speranță acest meci deoarece este o șansă unică de a învinge marea rivală din oraș. Orice rezultat pozitiv a  echipei granata în fața marii rivale este un motiv de bucurie pentru fanii ei. Pentru a  ajunge în această fază a competiției Toro a fost nevoită să treacă d emai multe tururi. Au depășit pe Trapani cu scorul de 7-1 pentru ca în faza șaisprezecimilor să treacă de Carpi cu scorul de 2-0. În faza optimilor de finală pentru oaspeții din această seară a urmat primul test. A întâlnit pe AS Roma de care a trecut cu scorul de 2-1 producând o surpriză deoarece nu era cotată ca și favorită. Tocmai deaceea Toro este capabilă să producă și astăzi o surpriză chiar dacă va întâlni unul dintre cei mai puternici adversary din Serie A. Biletul zilei ne poate aduce un profit important pentru biletul zilei dacă mergi pe mâna echipei noatre. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să pariezi pe pronosticurile noastre.