Biletul zilei: Juventus Torino vs Torino FC

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Juventus Torino - FC Torino
1
1.44
X
4.60
2
8.00

Derby-ul orașului Torino își va consuma un nou episod dar rivalitatea  dintre cele două echipe rămâne aceeași poate chir idn ce în ce mai mare. O victorie în derby este de neprețuit pentru oricare dintre suporteri.Acest derby găsește cele două echipe mai aproape ca niciodată fiind despărțite de doar patru punct eîn clasament. Fanii celor de la FC Torino nu au mai simțit gustul unei victorii în marele derby de doi ani timp în care s-au desfășurat cinci meciuri. Patru victorii a înregistrat Juventus în timp ce ultimul joc cel din sezonul trecut s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Biletul zilei la pariuri sportive online poate fi câștigător doar dacă te inspiri din ponturile noastre.

Juventus în ultimele sezoane pare că este la alt nivel față de marea rivală. Juve beneficiază de bani, de jucători mai buni, de trofee dar niciodată nu se poate ști rezultatul final al unui meci. După ce a dominat ultimele sezoane de Serie A, Juventus este pregătită să își treacă în vitrină un nou titlu de campioană a Italiei. Până acum Juve merge foarte bine obținând doar victorii în cele cinci etape disputate. Singura echipă care pare să țină piept campioanei este Napoli dar și pentru aceștia va fi foarte greu ținând cont de ce lot de jucători valoros are. Biletul zileilla pariuri sportive online poate să ne aducă o sumă importantă în condițiile în care beneficiem de cotele aceste partide.

FC Torino a început destul de bine sezonul dar nu la nivelul adversarei de astăzi. Cu 11 puncte oaspeții din această seară ocupă poziția a patra a clasamentului. Un lucru care este foarte important este acela că nu au suferit nicio înfrângere. După trei meciuri disputate în deplasare cei de la FC Torino au acumulat șapte puncte, două victorii și o remiză. Fanii oaspeților vor juca un rol foarte important pentru că își încurajează frenetic echipa. Ei sunt recunoscuți pentru modul în care își încurajează favoriții. Biletul zilei de astăzi va beneficia de cota de 1.40, care poate fi foarte profitabilă în condițiile în care va fi jucată împreună cu alt meci. Biletul zilei poate constitui o sursă de venit în condițiile în care mizezi pe ponturile noastre.