Biletul Zilei: Juventus F.C. vs FC Porto

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei: 1

Juventus a reușit să facă un rezultat crucial data trecută când s-a întâlnit cu Porto, la ei acasă, în februarie. Au beneficiat încă din prima repriză de absența fundașului stânga a lui Porto, Alex Telles. În ciuda avantajului avut au reușit să se distanțeze pe tabela de marcaj abia în repriza secundă. Au marcat două goluri în două minute prin reușitele lui Marko Pjaca și Dani Alves. Citește în continuare pentru a afla predicțiile noastre pentru biletul zilei la pariuri sportive. Acest rezultat le dă un plus de moral pentru jocul de acasă și îi motivează să avanseze în sferturile de finală Champions League.

Coloșii din Serie A au continuat lanțul de reușite cu trei victorii și o singură înfrângere în întalnirile pe teren propriu, ultimul meci fiind împotriva celor de la AC Milan. Per total în competițiile în care sunt prezenți anul acesta au reușit 11 victorii și un egal în totalul de 12 meciuri disputate. Aceste rezultate îi plasează pe prima poziție în Seria A, pe o poziție clară în fața formației Roma. Pe teren propriu Juventus are rezultate chiar mai bune, ține cont  biletul zilei. Au câștigat ultimele lor 9 jocuri în totalul competițiilor și reușesc să rămâmă neînvinși de un an și jumătate. Pentru a câștiga cu biletul zilei trebuie să ții cont că Porto au o mare provocare în față.

Porto a reușit să-și revină după înfrângerea de acasă cu cele trei victorii din Prima Ligă Portugheză, marcând 12 goluri și păstrându-și tabela curată. Aceste rezultate fac ca Porto să se situeze pe primul loc în ligă, dar Benfica îi urmarește la doar două puncte distanță și un meci nejucat diferență.

Per total, Porto este într-o formă de joc foarte bună cu nouă victorii în ultimele zece meciuri dar competitorii lor nu au fost la fel de puternici precum Juventus. Pentru biletul zilei sansele sunt de aproape 17% pentru scorul 2-0. Joacă acum!