Biletul Zilei: Juventus vs FC Torino

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Juventus FC Torino Pronosticuri pe Beturi.ro
Juventus Torino - FC Torino
1
1.50
X
4,.33
2
6.50

Juventus este foarte aproape de finala UEFA Champions League după victoria de la Monaco, unde au câștigat cu scorul de 2-0. Pentru Juve urmează să dispute un nou meci foarte dificil în Serie A.  Un nou episod din derby-ul orașului Torino va avea loc astăzi de la ora 21:45.  Chiar dacă între cele două echipe este o  diferență certă de valoare un asemenea meci egalează valorile și oricare dintre echipe are șanse să obțină victoria. Un asemenea meci de tradiție al campionatului Italian, care împarte orașul Torino în două nu ar trebui să lipsească de pe biletul zilei al oricărul parior.

Juventus Torino vine cu un moral foarte bun după victoria din Franța de la mijlocul săptămânii. Cu patru etape înainte de finalul sezonului, Juve are 9 puncte avans față de AS Roma. Un succes în acest meci completat de o înfrângere a romanilor, gazdele ar putea sărbători câștigarea titlului. În fața propriilor fani de pe Juventus Stadium, echipa bianconerilor, a obținut 17 victorii din 17 partide.  Nici o altă echipă din Serie A nu a mai reușit un asemenea parcurs pe propriul teren. În ultimele 4 partide de pe teren propriu Juve a primit un singur gol. Pentru acest meci ’’Gigi’’ Buffon și compania își doresc victoria pentru  suporteri, știind importanța acestui meci în rândul fanilor. Gazdele au cea mai bună defensivă cu doar 22 de goluri încasate. Cu asemenea cifre Juventus este mare favorită să obțină victoria. Cota de 1,50 pe care o au gazdele nu ar trebui să lipsească de pe biletul zilei.

A doua echipă a orașului Torino a impresionat în acest sezon prin începutul de campionat, care a fost unul foarte bun. Oaspeții sunt înaintea acestei etape lipsiți de orice fel de grijă pentru acest final de campionat  pentru că ocupă locul 9 al clasamentului. În componența echipei oaspete este și atacantul Andrea Belotti, golgheterul Italiei cu un total de 25 de goluri marcate în acest sezon. Pentru biletul zilei este important să citești părerea specialiștilor noștri deoarece au analize bine documentate. Biletul zilei poate fi o sursă de câștig pentru pariori dacă vor ține cont de sfaturile noastre.