Biletul Zilei: Juventus București vs Dinamo București

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei Juventus Bucuresti vs Dinamo Bucuresti
Juventus București - Dinamo București
1
4.90
X
3.65
2
1.69

Iubitorii fotbalului românesc nu au de ce să mai fie supărați deoarece un nou sezon din Liga 1 tocmai a început. Astăzi sunt programate două partide dar noi o vom analiza pe cea mai importantă și pentru care vom oferi un pronostic pentru biletul zilei. Dacă pe Dinamo o știm din sezonul trecut, Juventus este o necunoscută pentru acest sezon pentru că este o echipă nou promovată care va încerca să își măsoare forțele cu ,,granzii” Ligii 1. Cele trei puncte sunt cele mai importane pentru ambele echipe, amândouă dorindu-și să înceapă acest sezon cu dreptul.

Juventus București a obținut promovarea în prima liga după ce a câștigat la pas sezonul trecut din Liga secundă. Marea majoritate a jucătorilor au fost păstrați dar l-au pierdut pe cel mai important marcator din sezonul trecut, Chipirliu care a fost cedat la Astra. Antrenorul Daniel Oprița a fost confirmat pentru acest sezon. În acest joc gazdele vor încerca să se obișnuiască cu aerul tare al primei ligi pentru că în cea de-a doua etapă se vor duela cu Sepsi Sfântu Gheorghe, echipe ce s-au întâlnit sezonul trecut în liga secundă. În acest meci ar fi o surpriză dacă Juventus va obține un rezultat pozitiv. Biletul zilei poate fi o sursă de câștig dacă alegi să mizezi pe ponturile noastre.

Dinamo București începe cu avânt și cu speranțe la cote foarte ridicate. Sfârșitul sezonului trecut le oferă încredere spectatorilor, dar perioada de transferuri nu prea. Dinamoviștii s-au întărit doar prin venirile lui Paul Anton și Felipe Nascimento. Cel mai lucru pentru echipa dinamovistă este stabilitatea la nivelul băncii tehnice. Cosmin Contra este confirmat pe banca celor de la Dinamo pentru sezonul ce stă să înceapă. Față de sezonul trecut de la Dinamo au plecat Palici și Nistor, două piese importante în angrenajul câinilor. La prima vedere începutul de sezon este unul ușor pentru oaspeți. După acest meci dinamoviștii vor primi vizita celor de la Botoșani. Un pronostic pentru biletul zilei  este că putem miza pe o victorie a celor de la Dinamo. Cota pentru o victorie a câinilor este de 1.69 și poate  fi jucată pe biletul zilei single pentru a avea un câștig mai sigur.