Biletul zilei: Juventus București vs Astra Giurgiu

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Juventus București - Astra Giurgiu
1
5.40
X
3.45
2
1.67

Liga 1 revine. Lupta pentru play-off este din ce în ce mai încinsă. Cu cât ne apropiem de final cu atât echipele vor da totul pentru fiecare punct pus în joc. Astăzi la Ploiești Juventus, echipa considerată gazdă, va primi vizita celro de la Astra Giurgiu. Dacă Juventus este una dintre cele mai slabe echipe din Liga 1, adversarii lor din aceatsă seară sunt în luptă pentru ultimele poziții din play-off. Victoria este foarte importantă pentru fiecare dintre cele două formații. Pronosticul pentru biletul zilei va fi unul care ne va aduce o cotă ce o putem jucapentru siguranță.

Juventus București este lanterna roșie în acest sezon ocupând ultima poziție a clasamentului. Ei au acumulat numai nouă puncte. Fiind la trei puncte în spatele penultimei clasate. Chiar dacă în urmă cu aproximatic cinci etape au dat semne de revenire obținând două remize și o victorie, vedem că lucrurile nu stau deloc așa. În ultimele trei etape au suferit tot atâtea înfrângeri și au reușit să marcheze un singur gol. Gazdele partidei din această seară au mari probleme atât în ofensivă unde au marcat numai 11 goluri dar și în defensivă unde au primit nu mai puțin de 40 fiind cea mai slabă apărare din acest sezon a Ligii 1. Pronosticul pentru biletul zilei va avea o cotă de 1.67.

Astra pornește ca favorită și după ultimele rezultate înregistrate nu se gândește la alt rezultat în afara victoriei. Elevii lui Edi Iordănescu au acumulat 31 de puncte și ocupă poziția a șasea clasamentuluo, ultima ce asigură prezența în play-off. Astăzi oaspeții sunt obligați să își mărească avantajul față de Dinamo care este la un singur puncte în spate. Giurgiuvenii vin după o înfrângere cu scorul de 1-0 suferită în ultima etapă disputată contra celor de la Poli Iași. În ultimele trei partide disputate în deplasare cei de la Astra au obținut o singură victorie. Rezultatul meciului tur dintre cele două echipe  a fost 2-0 pentru Astra. Astăzi pentru biletul zilei ne așteptăm din nou la o victorie a giurgiuvenilor. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe tremen lung dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.