Biletul zilei: Japonia vs Senegal

Recomandarea noastră: 2

Japonia - Senegal
1
3,40
X
3.20
2
2.40

Grupa H de la Campionatul Mondia ne-a oferit două surprize immense până acum. Din această grupă fac parte Japonia, Senegal, Columbia și Polonia. Primele două și ultimele două se vor înfrunta în meci direct. Meciul care ne interesează pe noi acum este confruntarea dintre Japonia și Senegal. În prima etapă ambele formații s-au impus cu scorul de 2-1 la capătul a două partide foarte interesante. Cele două adversare de astăzi nu s-au mai întâlnit de foarte mult timp așa că un rezultatele directe nu ne prea ajută pentru un pronostic. Sperăm să asistăm la un meci cu multe goluri între ocupantele a primului loc în grupa H. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă foarte avantajoasă pentru această partidă.

Japonia a produs o surpriză foarte mare în primul meci. Asiaticii au reușit să învingă cu scorul de 2-1 pe Columbia. În acel meci asiaticii au beneficiat de o lovitură de pedeapsă în minutul trei, moment în care Columbia a rămas și cu un om în minus. Acel meci a fost din toate punctele de vedere în favoarea Japoniei. În partida de astăzi pentru Japonia va lipsi Honda, care a fost o piesă foarte importantă în primul meci. Astăzi ne așteptăm la un nou joc foarte bun din partea niponilor. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 2.40.

Senegal este cotată ca fiind favorită și în acest meci. Victoria cu scorul de 2-1 din meciul contra Poloniei se pare că le-a dat prima șansă în această grupă pentru calificarea în optimi. În acel meci Senegal a arătat o pregătire fizică foarte bună. Senegalezii în acel meci au condus cu scorul de 2-0 dar au fost egalați pe finaș de către polonezi. La prima vedere nua u avut nici un fel de probleme în a câștiga acel meci. Acest meic este ca o finală pentru ambele echipe deoarece, echipa care va câștiga va fii sigură de calificarea îm optimile de finală. În pimul joc de la Campionatul Monidial, senegalezii au profitat din plin de greșelile europenilor și astfel au reușit să se impună cu scorul de 2-1. Astăzi pe biletul zilei vom miza din nou pe o victorie a Senegaluluui deoareec sunt echipa cu o forță individuală mult mai mare decât cea a niponilor. Pariază în fiecare zi și câștigă alături de noi doar cu biletul zilei.