Biletul zilei: Japonia vs Polonia

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Japonia - Polonia
1
2.65
X
3.25
2
2.95

Astăzi vom asista la ultimele meciuri din faza grupelor. La sfârșitul acestei zile vom avea tabloul complet al optimilor de finală. Grupa H are programate meciurile cu începere de la ora 17:00. Pe Volgograd Arena vom asista la un joc foarte interesant între Japonia și Polonia. Acest meci are o împortanță deosebită pentru Japonia în condițiile în care Polonia este deja eliminată. Cele două naționale nu s-au mai întâlnit de foarte mult timp. Chiar dacă Polonia este eliminată deja asta nu înseamnă că nu va lupta pentru puncte. În această grupă fiecare meci a fost deosebit de interesant așa că este posibil să se întâmple orice. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă foarte mare.

Japonia pornește din postura de favorită în acest meci. Niponii sunt în acest moment pe primul loc al grupei și au prima șansă la calificarea în optimi. Japonezii au reușit să acumuleze patru puncte până în acest moment. În primul meci au produs o mare surpriză și au reușit să învingă pe Columbia cu scorul de 2-1. În al doilea meci au reușit o remiză scor 2-2 contra celor din Senegal. Acel meci a fost unul foarte frumos deoarece ambele echipe am jucat pe cartea atacului și am văzut goluri foarte frumoase. Un lucru este foarte important pentru Japonia este acela că nu au nici un jucător absent pentru acest meci. Chiar dacă sunt favoriți trebuie să fie foarte atenți deoarece și Polonia este foarte puternică. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 2.65.

Polonia a surprins neplăcut la acest Campionat Mondial. Polonezii au debutat cu o înfrângere cu scorul de 2-1 în fața celor din Senegal. În acest meci foștii nostri adversari din preliminarii nu au arătat nimic. În al doilea meci în fața Columbiei, polonezii au jucat și mai slab și au fost învinși cu scorul de 3-0. În acest meci Polonia avut foarte puține ocazii de a marca. În această grupă au cea mai slabă ofensivă cu doar un gol marcat și cinci primite. Astăzi va lipsi motivația total din tabăra polonezilor. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază în fiecare zi și câștigă cu biletul zilei alături de echipa noastră Beturi.ro.