Biletul zilei: Italia vs Uruguay

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Italia vs Uruguay
Italia - Uruguay
1
2.25
X
3.30
2
3.20

Unul dintre cele mai importante meciuri amicale ce se va disputa astăzi este întâlnirea dintre Italia și Uruguay. Meciul se dispută în Franța deoarece ambele echipe se află în cantonament pregătind meciurile din calificările pentru Campionatul Mondial, care vor avea loc în week-end. Partida care nu ar trebui să lipsească de pe biletul zilei la avea fluierul de start la ora 21:45. Meciul se anunță unul frumos pentru că ambele echipe au în componență jucători de clasă mondială.

Italia care este o forță a fotbalului mondial, face parte din grupa G a calificărilor pentru Cupa Mondială ce va avea loc în Rusia în vara anului viitor. Alături de Italia din această grupă mai fac parte Spania, Albania, Liechtenstein, Israel și Macedonia. Italienii sunt pe poziția a doua dar la egalitate de puncte cu lidera Spania, doar golaverajul făcând diferența. Forma arătată de italieni în ultima perioadă este una foarte bună. În ultimele 8 meciuri ei au reușit să adune șase victorii, iar două jocuri le-au terminat la egalitate. Defensiva este atuul echipei pentru ca în patru din ultimele cinci partide nu au primit gol ceea ce ne arată ce defensivă puternică au. Cota pe care o are Italia la victorie este de 2,25. Această cotă este excelentă să o jucăm pe biletul zilei, atât single cât și în combinație cu alte partide.

Uruguay este clasată foarte bine în cursa spre Rusia, zona America de Sud. Chiar dacă în ultimele patru partide uruguayenii au fost învinși ei ocupă poziția a treia a clasamnetului cu 24 de puncte acumulate. În cele 4 înfrângeri sud-americanii au marcat de fiecare dată un gol. În ultimele patru întâlniri directe uruguayenii nu au fost învinși de italieni. Avantajul moral este de partea lor. Ținând cont de forma de moment pe care o traversează cele două echipe putem spune că Italia va avea un meci mai ușor decât arată calculele hârtiei. Pronosticul specialiștilor noștri pentru biletul zilei este 2. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă citești avancronicile specialiștilor noștrii.