Biletul zilei: Italia vs Suedia

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Italia - Suedia
1
1.53
X
4.10
2
7.90

Nu este Italia nu este frumos, așa scria pe banner-ul unui supporter italian la meciul tur. Squadra azzurra a pierdut meciul tur cu 1-0 și astăzi își va juca ultima șansă de a ajunge la Campionatul Mondial din Rusia. Suedia s-a dovedit o echipă bună și chiar dacă a înscris în urma unei devieri, a arătat că este o echipă ce poate produce surpriza și să lase Italia acasă. Ceea ce este sigur în meciul de astăzi este că vom asista la un spectacol indiferent de rezultatul cu care se va închia acest joc. Biletul zilei la pariuri va avea un pont bazat pe siguranță.

Italia nu a mai ratat un mondial din anul 1960. Campion mondial în 2006 Gianluigi Buffon își poate încheia astăzi cariera la echipa națională dacă italienii nu se vor califica. Totuși gazdele au nevoie de o victorie la minim două goluri în cazul în care oaspeții vor marca. În meciul tur italienii au avut câteva șanse de a înscrie, iar la o fază au lovit și bara. În presă se vehiculează de faptul că tehnicianul Ventura va fi înlocuit după acest meci indiferent de rezultat. Echipa națională a Italiei a cucerit titlul mondial de patru ori până în acest moment. Pentru biletul zilei la pariuri vom merge pe un pont legat de o victorie a Italiei.

Suedia ne arată că poate obține performanță și fără Zlatan Ibrahimovic care s-a retras din națională. Dacă va marca cel puțin un gol Suedia atunci își permite chiar și o înfrângere la un gol.  Dacă suedezii vor pierde cu rezultatul care a fost înregistrat în meciul tur atunci vom asista la prelungiri. În meciurile din deplasare suedezii nu au evoluat foarte bine în ultima perioadă. În trei din ultimele patru deplasări nu au reușit să învingă. Mai mult în ultimul meci din deplasare au pierdut cu scorul de 2-0. Totuși trebuie să ne gândim că pentru astăzi statistica va trece pe poziția a doua iar forma de moment a echipelor va fi hotărâtoare. Este aproape sigur că în acest meci suspansul va fi până la final. Biletul zilei ne va aduce astăzi o cotă de 1.53. Aceasta după părerea noastră poate fi jucată în combinație cu alte evenimente sau în format single dar cu o miză mai mare.