Biletul zilei: Italia vs Olanda

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Italia - Olanda
1
2.45
X
3.30
2
3.20

Seria de meciuri amicale cu care ne-am obișnuit în această perioadă continuă. În timp ce unele echipe se pregătesc pentru Campionatul Mondial, altele încearcă să vadă la lucru jucători tineri care pot fi baza unor performanțe importante în viitor. Așa cum era de așteptat la Mondial nu se puteau califica toate naționalele. La Torino, pe arena celor de la Juventus avem un amical de cinci stele între două naționale ce vor lipsi din Rusia. Italia va primi vizita celor din Olanda. Astfel că meciul Italia vs Olanda este unul dintre cele mai importante meciuri ale zilei. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți pronosticurile noastre.

Italia este una dintre cele mai mari absențe de la Campionatul Mondial. Italia, compioană mondială ultima dată în 2006 a terminat pe poziția a doua o grupă câștugată de Spania. Astfel ei au fost nevoiți să întâlnească pe Suedia la baraj. După ce au pierdut cu scorul de 1-0 în deplasare, au remizat acasă și astfel au pierdut calificarea. Cu doar câteva zile în urmă Italia a fost învinsă de Franța cu scorul de 3-1 într-un meci destul de slab făcut de italieni. Față de olandezi au avantajul moral deoarece au câștigat ultimele două dueluri directe.  Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 2.45 pentru acest meci.

Olanda nu prea mai este o forță care punea probleme tuturor adersarilor. Portocala Mocanică nu s-a mai calificat la un turneu final de destul de mult timp. Oaspeții partidei de astăzi au ratat calificarea la Campionatul Mondial după ce au terminat doar pe poziția a treia grupa de calificare, în spatele Franței și Suediei. Olandezii se pregătesc și ei pentru Liga Națiunilor, noua competiție ce va debuta în această toamnă. Forma de moment pe care o traversează Olanda este una destul de bună. Ei au reușit să înregistreze șase victorii în ultimele opt partidei disputate ceea ce este un bilanț destul de bun pentru o formație care este într-o reconstrucție. Biletul zilei va merge pe o victorie a Italiei deoarece considerăm că vor avea avantajul teernului propriu și în plus au o echipă mai puternică individual. Pariază în fiecare zi biletul zilei oferit de noi și o să realizezi un profit consistent.