Biletul Zilei: Italia vs. Albania

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei : 1

 Italia va disputa vineri seară de la ora 21:45 primul meci oficial în 2017. Preliminariile pentru mondialul rus din 2018 sunt în plină desfăşurare, în acest weekend având loc al cincelea meci din faza grupelor. Înaintea acestei runde, naţionala azzurri se află pe locul doi în grupă, la egalitate cu Spania, dar cu un golaveraj inferior. Doar primul loc garantează prezenţa la turneul final, aşa că italienii nu îşi permit să piardă puncte. Casele de pariuri dau ca favorită certă echipa lui Ventura. Pentru biletul zilei o victorie a Italiei vă poate aduce o cotă în jur de 1.25.

Deşi gazdele parcă nu mai au aceleaşi vedete în lot, echipa Italiei este la fel de solidă ca întotdeauna. Cunoştinţa tactică profundă şi jocul la rezultat sunt mărcile care disting fotbalul italian. Într-o grupă strânsă precum aceasta şi cu un adversar atât de puternic precum Spania, italienii îşi vor dori toate atuurile de partea lor. Golaverajul este un criteriu foarte important de departajare, aşa că este de aşteptat ca fotbaliştii lui Ventura să fie foarte ofensivi în meciul de vineri seara. Un pariu că Italia va câştiga la diferenţă de minim două goluri împotriva Albaniei vă poate aduce o cotă de 1.80 pe biletul zilei.

Un alt aspect oarecum interesant al acestei noi Italii ar fi aparenta fragilitate defensivă, în contrast cu toată istoria fotbalului din peninsulă. În afara de meciul cu outsidera Liechtenstein, italienii au primit gol în toate meciurile din grupă. Dacă veţi miza pe un gol noros al albanezilor la Palermo, puteţi adăuga o cotă de 2.60 pe biletul zilei.