Biletul zilei: Israel vs România

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Israel - România
1
2.75
X
3.25
2
2.65

Astăzi este o zi specială. Suporterii echipei naționale a României au ocazia să vadă la lucru pentru prima dată în acest an tricolorii pregătiți de Cosmin Contra. În această seară de la ora 20:00 Romania va întâlni naționala statului Israel. Acest meci este unul fără miză deoarece niciuna dintre cele două echipe nu este calificată la Campionatul Mondial. Chiar dacă cele două reprezentative nu s-au întâlnit de foarte mult timp, ultimele trei meciuri directe au fost câștigate de echipa gazdă. Putem spune că acest meci este ca o revanșă pentru formația oaspete din această seară. Biletul zilei la pariuri poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi în fiecare zi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.

Israel nu a obținut nici ea calificarea la turneul final din Rusia din vara aceasta. Gazdele partidei de astăzi au făcut parte dintr-o grupă în care primele două echipe au fost Spania și Italia. Privind acum le era foarte greu, aproape imposibil să se gândească la calificare. În ultima periaodă cei din Israel au trecut printr-o formă foarte slabă. În ultimele cinci partide au reușit o singură victorie cu scorul de 1-0 în fața celor din Liechtestein. În ultimele trei partide de pe teren propriu au însemna înfrângeri pentru israelieni așa că nu se anunță un adversar de speriat pentru naționala noastră. Biletul zilei la pariuri ne va aduce pentru acest meci o cotă de 2.65.

România speră ssă obțină o victorie de palmares în partida din această seară. În acest an calendaristic românii nu au disputat niciun meci amical așa că este pentru prima dată în acest an cand îi vedem la lucru pe eleviilui Cosmin Contra. În ultimele două meciuri din 2017 am învins Turcia cu scorul de 2-0 dar am fost îninși de Olnada cu scorul de 3-0 chiar pe teren propriu. Selecționerul României a selecționat pentru acest meci și unii jucători tinerio care pot fi viitorul naționalei. Pentru meciul de astăzi ne așteptăm la un meci în care tricolorii să încerce să obțină victoria deoarece este foarte important pentru moralul echipei. Biletul zilei de atsăzi va avea ca pronostic o victorie a naționalei noastre. Pariază în fiecare zi biletul zilei de pe Beturi.ro și la sfârșitul unei perioade mai lungi o să realizezi profit.