Biletul zilei: Islanda vs Cehia

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Islanda - Cehia
1
2.35
X
3.25
2
3.15

Pregătirile pentru Cupa Mondială din 2018 sunt în toi. Echipele participante vor disputa ultimele meciuri amicale în vederea găsirii celei mai bune formule de joc pentru a se prezenta în Rusia. Astăzi una dintre surprizele de la Euro 2016 dar și a acestor preliminarii, Islanda, va disputa un meci cu un adversar dstul de puternic, Cehia. Partida dintre cele două echipe va avea loc la Doha. Într-o zi în care oferta pentru biletul zilei la pariuri este una redusă am ales un meci amical între două echipe naționale care este unul dintre cele mai interesante evenimente de astăzi.

Islanda traversează o formă foarte bună. Au reușit să obțină calificarea la mondialul de anul viitor câștigând grupa I. Nordicii au reușit să se impună în fața unor naționale precum  cea a Croației, Turciei sau Ucrainei. Chiar dacă nu au jucători care reprezintă un nume mare în fotbalul mondial, islandezii reușesc să facă o echipă ce impresionează fotbalul. Să nu uităm că anul trecut au reușit să elimine Franța de la Campionatul Mondial. Ultimele trei jocuri disputate pentru echipa națională a Islandei au fost unele foarte bune. Au reușit să învingă adversari precum Turcia, Ucraina și Kosovo. În aceste meciuri nordicii nu au primit niciun gol ceea ce înseamnă că defensiva este punctul forte al echipei. Acesta va fi un prim meci test de pregătire al mondialului din Rusia. Biletul zilei la pariuri va avea ca pont pentru acest meci o victorie a Islandei.

Cehia nu a reușit din păcate să obțină nici măcar prezența la baraj. Cehii au terminat pe poziția a treia o grupă câștigată de Germania, iar pe locul secund s-a clasat Irlanda de Nord. Totuși în ultimele două meciuri din grupă au reușit să obțină două victorii chiar dacă erau doar meciuri pentru palmares. Cehii au câștigat în fața celor din Azerbaijan și San Marino. În ultimele două întâlniri directe victoriile au fost împărțite dar de fiecare dată s-a înregistrat scorul de 2-1. Biletul zilei de astăzi ne aduce o cotă destul de mare de 2.35. Această cotă poate fi jucată în format single pe biletul zilei pentru șanse mai mari de câștig.