Biletul zilei: Irlanda vs Danemarca

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Irlanda - Danemarca
1
3.10
X
2.90
2
2.80

Ultima echipă calificată din Europa la Campionatul Mondial de anul viitor se va decide astăzi. Cele două echipe care se vor lupta pentru un singur bilet pentru Rusia sunt Irlanda și Danemarca. Meciul tur dintre cele două echipe s-a încheiat cu 0-0 după un joc cu foarte puține ocazii de gol. După ce aseară am asistat la calificarea surpriză a Suediei în fața Italiei putem spune că și pentru acest meci este posibil orice rezultat. Dacă în tur o vedeam pe Danemarca favorită clară la calificare acum lucrurile s-au echilibrat și orice rezultat este posibil. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați în cadrul acestui articol.

Irlanda este foarte aproape de un nou turneu final. Astăzi sunt obligați să câștige pentru a se califica. În Danemarca defensiava a mers perfect deoarece au închis toate spațiile către poarta apărată de Randolph. Chiar dacă au avut o posesie foarte scăzută și doar două șuturi pe poarta adversă, irlandezii au obținut un reuzltat foarte bun pentru un meci în deplasare. În fața propriilor fani irlandezii sunt destul de inconstanți dar și așa primesc destul de greu gol. Principalul obiectiv al gazdelor de astăzi va fi să nu primească gol și apoi să încerce să înscrie în urma ocaziilor ce le vor avea. Pronosticul pentru biletul zilei va avea o cotă de 2.80.

Danemarca vine să marcheze și să se califice la Mondial. Danezii variant a două rezultate din trei. Ei se pot califica și cu un rezultat de egalitate dar să înscrie minim un gol. Chiar dacă au dominat primul meci al acestei duble nu au reușit să marcheze. Totuși în deplasare Danemarca a jucat foarte bine în ultima perioadă. În ultimele cinci meciuri din deplasare nu au înregistrat nocio înfrângere. Mai mult în ultimele trei partide ua reușit să obțină tot atâtea victorii. Meciul acesta se anunță unul la fel de închis ca cel din tur în care nordicii vor încerca să găsească, calea spre gol. Poate că un gol marcat rapid ar deschide jocul si am asista la un meci spectaculos. Biletul zilei la merge pe o victorie a celor din Danemarca, care sunt cotați în continuare ca favoriți. Biletul zilei poate fi o sursă de venit în cazul în care ești inspirit în momentul plasării lui.