Biletul zilei: Irlanda – Serbia

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Irlanda - Serbia
1
2.85
X
3.10
2
2.65

În grupa D suspansul rămâne la cote înalte deoarece încă nu este nimic clar în privința echipei calificate direct dar nici a celei ce va merge la barajul pentru Cupa Mondială din Rusia de anul viitor. Astăzi de la ora 21:45 pe stadionul Aviva din Dublin se vor întâlni primele două clasate din grupa Irlanda și Serbia. Din grupă mai fac parte formațiile: Moldova, Țara Galilor, Austria si Georgia. Pronosticul pentru biletul zilei de astăzi va fi unul foarte interesant dar pentru a îl afla trebuie să citiți continuarea acestui articol

Irlanda nu a suferit nici o înfrangere în cele 7 partide disputate în cadrul acestei grupe. Rezultatele de egalitate au însemnat o problemă pentru echipa gazdă deoarece au înregistrat patru remize. În ultimele trei meciuri au înregistrat trei partide la egalitate nereușind să își treacă în cont victoria. Chiar dacă au cea mai bună defensivă a grupei irlandezii ocupă doar pozitia a doua cu 13 puncte. Astăzi au mare nevoie de punct sau puncte deoarece Țara Galilor este foarte aproape de ei la doar 2 puncte. Pronosticul pentru biletul zilei de astăzi ne va aduce o cotă foarte mare de pe urma căreia putem câștiga o sumă bună și putem realize un profit important.

Serbia vine din postura de lider a grupei și având cele mai mari șanse de a se califica direct pentru mondialul din Rusia. Sârbii au acumulat în clasament 17 puncte și astăzi s-ar putea mulțumi și cu o remiză deoarece ar păstra distanța față de principalele urmăritoare. Totuși oaspeții își doresc cele 3 puncte pentru a rezolva situația grupei. În week-end au obținut o victorie de moral în fața Moldovei cu scorul de 3-0. Sârbii au o șansă uriașă de a reveni la un turneu final pentru că în ultima perioadă au lipsit de la cele mai importante competiții. Pe biletul zilei vom miza pe o victorie a vecinilor noștrii sârbii, care au de partea lor atât valoarea dar și experiența deoarece au jucători care evoluează la unele dintre cele mai mari cluburi de pe continent. În cazul în care biletul zilei de astăzi va fi verde ne vom suplimenta substanțial veniturile deoarece vom beneficia de o cotă foarte avantajoasă.