Biletul zilei: Irlanda de Nord vs Elveția

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Irlanda de Nord - Elveția
1
3.85
X
3.15
2
2.23

Visul participării la un campionat mondial este tot mai aproape pentru fotbaliștii din Irlanda de Nord și Elveția care se vor înfrunta în meci direct. Din păcate doar una dintre echipe va obține biletele pentru mondialul din Rusia din vara anului viitor. Astăzi la  Belfast va avea loc manșa tur dintre cele două echipei. Acest meci este unul destul de interesant și pentru români pentru că la acest joc cavaler al fluierului va fi  Ovidiu Hațegan. Acest prim joc al dublei este foarte important deoarece un pas greșit în acest meci poate fi decisiv privind soarta calificării. Pronosticul pentru biletul zilei referitor la acest meci o să îl aflați doar dacă citiți acest articol.

Irlanda de Nord este cotată cu șansa a doua la calificare dar un rezultat bun în această seară poate da peste cap calculele calificării. Gazdele partidei din această seară au încheiat grupa de calificare pe poziția secundă, la mare distanță în spatele Germaniei care a câștigat detașat grupa. În ultimele două meicuri din grupă au suferit două înfrângeri, chiar dacă acestea au fost doar meciuri ce contează pentru palmares. Irlandezii se află pe o pantă ascendentă lucru pe care l-au demonstrat și la Euro. Trei din ultimele patru meicuri disputate pe propriul teren, irlandezii le-au câștigat fără să primească gol ceea ce înseamnă că defensiva este punctul lor forte. Pronosticul pentru biletul zilei va avea o cotă de 2.23.

Elveția este văzută de multă lume favorită la calificare mai ales că va disputa meciul retur pe propiul teren. Elvețienii s-au luptat până în ultimul meci pentru calificarea directă dar au pierdut contra Portugaliei meciul decisiv și astfel au obținut doar poziția a doua în grupă. Aceea a fost singura înfrângere a oaspeților în preliminarii, în rest obținând doar victorii. Chiar dacă Irlanda de Nord primește destul de greu gol, ne așteptăm ca elvețienii să forțeze și să înscrie minim un gol în această deplasare. Orice gol va fi foarte important în economia calificării. Pentru biletul zilei vom miza pe o victorie a Elveției, pentru că vom merge pe experiență și pe valoare care este în favoarea oaspeților. Biletul zilei ne poate aduce un câștig important de pe urma acestui meci.