Biletul zilei: Iran vs Spania

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Iran - Spania
1
17.00
X
6.85
2
1.22

Am ajuns la capătul unei noi zile la Campionatul Mondial. Chiar adcă este ultimul meic al zilei este unul foate așteptat. Iran și Spania se vor lupta în această seară pentru cele trei puncte puse în joc dar așa cum știm cu toții avem o favorită clară la victorie. Acest meci va avea loc în cadrul celei de-a doua etape a grupei B. Din această grupă mai fac parte așa cum știm deja Portugalia și Maroc, care se vor întâlni șe ele în meci direct. În prima etapă am avut meciuri foarte interesante în această grupă, lucru la care ne așteptăm și astăzi. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar de pe site-ul Beturi.ro.

Iran se află în acest moment la conducerea grupei chiar dacă la începutul competiției a fost cotată cu ultima șansă. Iranienii au profitat de victoria lor în fața Marocului și de egalul dintre Spanie și Portugalia. În primul meci Iran a învins Maroc, cu scorul de 1-0. Golul a fost un autogol al marocanilor dar și așa Iranului i-a fost deajuns pentru a își trece în cont primele trei puncte. În această seară ne așteptăm la un joc bazat pe defensivă din partea Iranului și vor încerca să lovească pe contraatac dar totuși și așa anticipăm un meci foarte greu pentru cei din Iran. Pronosticul pentru biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.

Spania se află pe lista favoritelor pentru a câștiga acest Campionat Mondial. Ibericii au remizat în primul lor meci din Rusia după unul din cele mai frumoase meciuri. Ei au remizat cu Portugalia, scor 3-3 după un meci extraordinar făcut de Cristiano Ronaldo. În primul meci Ramos și compania se pare că au trecut cu bine peste șocul schimbării antrenorului. Trebuie să ținem cont că au făcut un meci foarte bun dar gafa lui De Gea, penalty-ul obținut și transformat de Ronaldo, plus execuția aceluiași Ronaldo din lovitură liberă a făcut ca scorul să fie 3-3. În acel joc pentru spanioli au marcat Diego Costa și Nacho. Ținând cont de ce adversare în așteaptă în grupă ibericii trebuie să obțină șase puncte. Credem că nu poate fi pusă în pericol calificarea în optimi deoarece au unul dintre cele mai bune loturi. Pariază pe victorie Spaniei pe biletul zilei alături de echipa noastră Beturi.ro. Biletul zilei ne aduce pentru astăzi o cotă foarte avantajoasă.