Biletul zilei: Iran vs Portugalia

Recomandarea noastră: 2

Iran - Portugalia
1
6.10
X
3.75
2
1.69

Astăzi s-a intrat în ultima etapă a gupelor. Echipele vor încerca să profite de ultimele șanse pe care le mai au pentru a ajunge în optimile de finală. Alte echipe au deja bagajele făcute pentru a pleca acasă, fiind eliminate. În grupa B în care avem astăzi ambele partide lucrurile sunt clare dar totuși pot apărea surprize. Meciul pe care ne vom îndrepta atenția acum este partida dintre Iran și Portugalia. Din această grupă mai fac parte Spania și Maroc. În afară de Maroc, care este deja eliminată toate celelalte trei echipe au șanse la calificarea mai departe. Așa că acest meic va fi unul de totul sau nimic pentru ambele echipe în condițiile în acre Spania va avea un meci mai ușor cu Maroc. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați pe Beturi.ro.

Iran era văzută la începutul competiției cu ultima șansă dar vedem că acum, încă au șanse la calificare. Iran a învins cu scorul de 1-0 în prima etapă pe Maroc printr-ul autogol al marocanilor. În a doua etapă iranienii au fost învinși de Spania cu același scor 1-0 dar la sfârșitul acelui meci ar fi putut să dea lovitura și să egaleze dacă erau mai atenți. Cu siguranță astăzi le vor face viața grea portughezilor și în special lui Cristiano Ronaldo. Iran astăzi va lupta până în ultimul minut și se va agăța de orice șansă pentrua a încerca sp marcheze deoarece ei au nevoie de victorie. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 1.69.

Portugalia pornește ca favorită la victorie în acest joc. Portughezii au nevoie de cele trei puncte deoarece nu se știe când poate apărea o greșeală din partea lor și Iranul să marcheze. Cristiano Ronaldo și compania au acumulat până acul patru puncte în urma egalului cu Spania scor 3-3 și a victoriei cu Maroc, pe care i-au învins cu scorul de 1-0. Lusitanii au nevoie de un gol rapid în acest meci pentru a nu își complica lucrurile. Și cu un egal ei s-ar califica dar ar fi prea riscant să joace pentru o remiză. Biletul zilei va merge pe o victorie a portughezilor deoarece sunt echipa superioară din toate punctele de vedere. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe pronosticurile ofertie de echipa noastră.