Biletul zilei: Inter vs Sassuolo

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Inter - Sassuolo
1
1.14
X
8.50
2
14.00

Cu doar două etape înainte de final deznodământul în Serie A poate fi deschis oricărui rezultat. Chira dacă Juventus este în proporție foarte mare campioană, o luptă foarte interesantă se duce pentru locurile de UEFA Champions League. În această luptă sunt angrenate trei echipe care se luptă pentru doar două locuri. Astăzi vom avea un meci de totul sau nimic pentru Inter care va primi pe propriul stadion vizita celor de la Sassuolo. Pentru Inter obiectivul în acest final de sezon este cel puțin locul al patrulea. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce o cotă destul de avantajoasă pentru acest meci.

Inter este favorită la cele trei puncte în acest meci. Gazdele partidei de astăzi au doar șasa victoriei pentru a mai spera la un loc de UEFA Champions League. Dacă vor obține astăzi victoria meciul de etapa viitoare contra celor de la Lazio va fi unul de totul sau nimic pentru ambele formații. Narrazurri au acumulat până în acest moment 69 de puncte cu două mai puține decât cei de la Lazio și cu trei mai puține decât AS Roma. Cu șase puncte în ultimele două etape gazdele de astăzi își vor îndeplini obiectivul. Inter are trei victorii în ultimele patru etape. Biletul zilei la pariuri sportive inline ne va aduce o cotă bazată pe victoria celor de la Inter în acest meci.

Sassuolo este genul de echipă care va privy relaxată finalul de sezon. Oaspeții partidei din această seară ocupă poziția a 12-a  a clasamnetului după ce în acest sezon au reușit să acumuleze 40 de puncte. Forma lor de moment este una foarte bună deoarece au reușit să acumuleze trei victorii în ultimele patru etape. Acest lucru ar trebui să ridice un semnal de alarmă pentru cei de la Inter care vor trebui să privească acest meci cu atenție deosebită. Pentru Mauro Icardi acesta este un meci foarte important deoarece dacă va înscrie va putea să treacă în fruntea clasamentului golgeterilor. Noi sperăm ca pronosticul pentru o victorie a celor de la Inter pentru care vom paria pe biletul zilei să fie unul câștigător. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite gratis de echipa noastră în fiecare zi.