Biletul zilei: Inter vs Sampdoria

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Inter - Sampdoria
1
1.43
X
4.70
2
7.00

Serie A își va desfășura la acest mijloc de săptămână o nouă serie de meciuri în cadrul etapei cu numărul 10. Meciul de deschidere al etapei este partida dintre Inter Milano și Sampdoria. Partida va avea loc pe Giuseppe Meazza. Jocul pare la prima vedere unul disputat deoarece ambele echipe sunt în partea superioară a clasamentului și ocupă poziții de cupă europeană. Cele două adversare au început foarte bine sezonul așa că nu ne rămâne decăt să urmărim acest meci. Niciuna dintre echipe nu a primit gol în ultimul meci disputat în Serie A. Biletul zilei la pariuri va avea un pronostic așteptat de multă lume pentru acest meci.

Inter are un sezon aproape perfect. În primele nouă etape nu au suferit nicio înfrângere iar această serie poate continua și după jocul de astăzi. Nerrazurri vin după o remiză 0-0 în fața celor de la Napoli. Acest rezultat poate fi considerat unul pozitiv. În acest moment Inter este pe poziția a doua dar dacă va obține cele trei puncte astăzi va ajunge pe primul loc, chiar dacă pentru moment. Defensiva este punctual forte al gazdelor deoarece au primit doar cinci goluri în acest sezon. Pe teren propriu au patru victorii din tot atâtea meciuri și au primit doar două goluri. Cei de la Inter au avantajul că nu evoluează în cuple europene astfel se pot concentra pe campionat. Biletul zilei la pariuri va avea ca pont o victorie a celor de la Inter.

Sampdoria vine după o victorie categorică în fața celor de la Crotone cu scorul de 5-0. După acest success oaspeții au ajuns pe poziția a șasea a clasamentului.  O singură înfrângere au suferit în primele nouă etape, cu scorul de 4-0 în deplasare contra celor de a Udinese. Cei de la Sampdoria au avantajul moral în fața Interului deoarece au înregistrat două victorii în ultimele două meciuri directe.  Cifrele arată că cei de la Sampdoria nu vor fi o victim sigură astăzi și vor ceda cu greu punctele puse în joc. Foarte important est efaprul că oaspeții nu au nicio absență pentru meciul de astăzi. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă ești inspirit în momentul plasării ponturilor. Alege să mizezi pe ponturile de pe Beturi.ro.