Biletul zilei: Inter vs AS Roma

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Inter - AS Roma
1
2.38
X
3.45
2
2.90

Lupta în Serie A este una tot mai strănsă pentru primele poziții și chiar oentru podium. În această seară pe Giuseppe Meazza vom asista la un meci foarte important care este un derby al fotbalului Italian. Inter va primi vizita celor de la AS Roma în derby-ul etapei cu numărul 21. Cele două echipe nu au mai câștigat de mult în Serie A, așa că în aceatsă seară își doresc cele trei puncte pentru a rămâne în cursa pentru primele poziții ale clasamentului. În ultimele două partide s-au înscris patru goluri. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce un pont câștigător pentru acest meci dacă o să ții cont de propunearea noastră.

Inter traversează o perioadă foarte proastă din punct de vedere al rezultatelor. Nerazurri au coborât până pe poziția a treia a clasamentului. Ei în acest moment sunt la o distanță foarte mare de echipele din fruntea clasamentului. Ultima victorie a gazdelor de astăzi în Serie A a fost la începutul lunii decembrie. De atunci pentru Mauro Icardi și compania a urmat o serie de cinci meciuri fără victorie în Serie A. Chiar și aa în fața propriilor fani Inter rămâne  o echipă puternică deoarece a pierdut un singur joc din cele zece disputate. Speranțele gazdelor stau în Icardi care a reușit în acest sezon să înscrie de 18 ori, fiind al doilea în clasamentul golgeterilor. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce pentru acest meci o cotă de 2.38.

AS Roma traversează și ea o formă destul de slabă și privește acest meci ca pe un nou început. Romanii sunt pe poziția a cincea a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 39 de puncte. Ei puteau fi mai sus în clasament dacă nu obțineau doar un punct în ultimele trei etape. Nici în deplasare oaspeții partidei de astăzi nu au o serie de rezultate mai bună deoarece în ultimele trei jocuri nu au reușit să câștige. Așadar pentru Roma acest meci poate fi una dintre ultimele șanse de a mai spera la podium. Pe biletul zilei am ales ca pronostic o victorie a celor de la Inter. Am ales acest pronostic pe biletul zilei pentru că noi credem că Inter se va impune datorită experienței pe are o are dar și un tehnician mai experimentat pe banca tehnică.