Biletul zilei: Inter vs Napoli

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Inter - Napoli
1
3.90
X
3.45
2
1.98

Derby-ul etapei în Serie A poate fi un meci decisive în lupta pentru titlu. Pe Giuseppe Meazza, Inter a primi vizita celor de la Napoli. Acest meci va conta pentru etapa cu numărul 28. Sperăm să vedem un meci foarte interesant și cu multe goluri. Ambele ofensive snt unele foarte puternice. Cele trei puncte puse în joc în acest meci snt foarte importante deoarece mențin formația câștigătoare în cursa pentru îndeplinirea obiectivului. În tur cele două formații au remizat cu scorul de 1-0 iar meciul a fost unul cu mult mai spectaculos decât o arată scorul. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți articolul postat de echipa noastră.

Inter își continuă forma de stul de slabă cu care ne-a obișnuit în ultima perioadă. Dacă după primele etape era una dintre candidatele la titlu acum se luptă pentru a pride unul din locurile ce duc în UEFA Champions League. Gazdele partidei de astăzi sunt pe poziția a cincea a clasamentului. Ei aureușit până în acest moment să acumuleze 51 de puncte. În ultimele trei rude disputate din Serie A, nerrazurri au reușit să acumuleze două victorii. Speranțele gazdelor din această seară stau în Mauro Icardi care a marcat de 18 ori în această stagiune. Cel mai importnat lucru pentru cei de la Inter este că vor avea întreg lotul la dispoziție pentru acest joc. Pronosticul pentru biletul zilei a merge pe o victorie a celor de la Inter.

Napoli va încerca să rămână în lupta pentru titlu în Serie A. Napoletanii vin după înfrângerea suferită etapa trecută pe teren propriu în fața celor de la AS Roma cu scorul de 4-2. Napoli este pe prima poziție și acum dar cei de la Jue au un meci mai puțin disputat. Pentru tehnicianul oaspeților Maurizio Sarri este o veste foarte bună că Vlad Chiricheș este aproape de revenire și astfel dacă afi nevoie se va putea baza pe el. În meciurile din deplasare în acest sezon Napoli nu are nicio înfrângere în acest sezon. Singurul pas greșit în deplasare îl reprezintă un rezultat de egalitate. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacăalegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază în fiecare zi cu noi și câștigă cu biletul zilei.