Biletul zilei: Inter vs Lazio

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Inter - Lazio
1
2.23
X
3.50
2
3.15

Serie A a ajuns și ea la final de an,dar astăzi încă ne mai rezervă partide foarte interesate. Astăzi dintre toate partidele ce se dispută în Italia ne-a atras atenția jocul dintre Inter și Lazio.  Meciul acesta este unadeărat derby al fotbalului Italian. Pentru acest joc se anunță un stadion plin, biletele fiind epuizate cu câteva zile înainte. Lupta pentru puncte în acest meci va fi una foarte strânsă pentru ă ambele echipe își doresc o victorie și automat să încheie anul într-un stil de echipă mare, cu o victorie. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce pentru acest meci un pronostic cu o cotă destul de mare pe care vom miza.

Inter trece prin cea mai proastă perioadă a acestui sezon. Nerrazurri au patru meciuri la rând în care nu au cunoscut gustul victoriei în toate competițiile. Un egal și două înfrângeri sunt ultimele rezultate înregistrate în Serie A. Acestora le-a fost adăugat la mijlocul acestei săptămâni eliminarea din Cupa Italiei în fața echipei AC Milan în Derby della Madonina. Astfel Mauro Icardi și ompania sunt datori față de proprii fani. În acest moment Inter ocupă poziția a treia a clasamentului.Ei trebuie să reînnoade șirul victoriilor pentru a încerca să progreseze și în clasament.  Biletul zilei  la pariuri sportive online va merge pe o victorie a celor de la Inter în acest meci.

Lazio vrea să profite de forma foarte slabă a adversaei și să îi administreze o nouă înfrângere. Ei de la Lazio ocupă poziția a cincea a clasamentului. Până în acest moment oaspeții partidei de astăzi au acumulat 36 de  puncte. O victorie astăzi i-ar aduce la un singur punct față de adversarii de astăzi. Ecipa la care evoluează și românul Radu Ștefan nu este nu ea într-o formă de zile mari. În ultimele patru runde au reușit să își treaă în ont doar două succese ceea ce este destul de puțin pentru o echipă cu preteții la primele poziții. Astăzi lupta pentru cele trei puncte va fi una acerbă petru că ambele ehipe și le doresc.  Pariază și câștigă în fiecare zi doar alături de ehipa noatră de specialiști. Biletul zilei poate fi o sursă de venit daă alegi să mergi pe ponturile oferite de echipa noastră. Joacă u noi pe biletul zilei și o să aid oar de câștigat.