Biletul zilei: Inter vs Juventus

Recomandarea noastră: 2

Inter - Juventus
1
3.25
X
3.20
2
2.30

Derby D’Italia este programat în această seară dar are o importanță mai mare ca niciodată. Pe Giuseppe Meazza, Inter va primi vizita celor de la Juventus într-un meci ce poate fi decisiv în lupta pentru titlu în Serie A. După ultimele rezultate înregistrate  Juventus a aruncat în aer lupta pentru titlu contra celor d ela Napoli și vedem că orice este posibil să se întâmple. Inter și Juventus ne-au oferit întotdeauna meciuri frumoase iar miza este una foarte mare fiind cel mai reprezentativ meci din Italia. Inter are de luat o revanșă față de Bătrâna Doamnă după înfrângerea cu scorul de 1-0 din meciul tur. Biletul zilei la pariuri sportive pentru astăzi ne va aduce o cotă destul de mare pentru acest meci.

Inter a ieșit din lupta la titlu după înfrângerea din tur, care practic a îndepărtat-o de primele două clasate. Nerrazurri sunt ep poziția a cincea a clasamentului fiind la doar un singur puncte de locurile de UEFA Champions League. Pe ultimele locuri sunt AS Roma și Lazio. Internazionale are mare nevoie de puncte pentru a rămâne în acea cursă. Gazdele partidei de astăzi vin după două victorii în ultimele două partide disputate. Acest lucru și faptul că Mauro Icardi este într-o formă foarte bună pot înclina balanța decisiv în favoarea celor de la Inter. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 2.30.

Juventus nu își mai permite nici un pas greșit până la finalul sezonului. După înfrângerea de etapa trecută de pe teren propriu în fața celor de la Napoli cu scorul de 1-0 după un gol primit în minutul 90 Juve poate pierde titlul. Juve mai are un singur punct avans față de cei de la Napoli. Forma de moment a bianco nerilor nu est euna deloc bună deoarece în ultimele două etape  au reușit să acumuleze un singur punct. După eliminarea din UEFA Champions League ei pot pierde încă un obiectiv foarte important pentru acest sezon dacă nu vor reîncepe să câștige. Biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la Juventus dar trebuie să fim foarte atenți atunci când mizăm să nu punem o sumă așa de mare. Biletul zilei poae fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile echipei noastre.