Biletul zilei: Inter vs Cagliari

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Inter - Cagliari
1
1.23
X
6.00
2
14.00

O nouă etapă din Serie A stă să înceapă. Este vorba despre runda cu numărul 33 care va avea loc la acest mijloc de săptămână. Singurul meci al zilei se anunță unul foarte spectaculos. Pe Giuseppe Meazza, Inter va primi vizita celor de la Cagliari. Acest meci este unul foarte important pentru cei de la Inter deoarece au nevoie de puncte pentru a păstra șanse la ocuparea unuia dintre primele patru poziții. În meciul tur dintre cele două formații s-a impus Inter cu scorul de 3-1. Astăzi sunt șanse foarte mari să asistăm la o nouă victorie a nerrazurilor. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă veți ține cont de părerea și articolele noastre.

Inter este favorită la victorie și putem spune și obligată să își treacă în cont cele trei puncte. Gazdele partidei de astăzi sunt pe poziția a cincea a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze 60 de puncte până în acest moment. Un singur punct îi desparte pe cei de la Inter de Lazio și AS Roma care sunt pe pozițiile a treia și a patra. În ultimele trei etape Inter, a acumulat doar două puncte ceea ce înseamnă că traversează o formă foarte slabă. Pentru a participa în sezonul viitor de UEFA Champions League, Inter este oobligată să înceapă să acumuleze puncte. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la Inter.

Cagliari este o echipă care va privy finalul de sezon din Serie A fără niciun fel de grijă. Oaspeții partidei de astăzi au un avans de cinci puncte față de pozițiile ce vor retrograda, astfel că sunt aproape salvați. Totuși și ei trebue să obțină cât mai multe puncte posibil. Cagliari vine după o victorie în ultima etapă în fața celor de la Udinese care a pus punct unei serii de trei înfrângeri în ultimele trei partide. În acest meci se vor întâlni două echipe care nu sunt într-o formă foarte bună, astfel încât orice rezultat este posibil. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră, Beturi.ro, în fiecare zi. Pariază zilnic și după o perioadă mai lungă de timp sigur o să realizezi un profit consistent.