Biletul zilei: Inter vs Atalanta

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Inter - Atalanta
1
1.71
X
3.90
2
4.75

Inter încearcă să țină pasul cu Napoli si Juventus dar pentru aceasta are nevoie de cele trei puncte în această seară. Meciul contra Atalantei nu se anunță unul deloc ușor pentru nerazzurri. Chiar dacă în acest sezon diferența dintre cele două echipe este una foarte mare, trebuie să ținem cont că Inter a câștigat doar una dintre ultimele trei confruntări directe. Cei de la Internazionale nu își permit pași greșiți așa că astăzi sunt obligați la cele trei puncte. Pronosticul pentru biletul zilei va fi unul la care ne așteptăm cu toții dar va trebui să citim acest articol pentru a vedea și argumentele propuse de noi.

Inter este favorită la victorie, ținând cont că toate echipele din fruntea clasamentului au câștigat în această etapă. După egalul surprinzător de etapa trecută contra celor de la Torino, nerazzurri sunt acum doar pe poziția a patra a clasamentului cu 30 de puncte. Alături de Napoli sunt neînvinși ceea ce arată organizarea tactică a echipei. Meciul cu Torino a fost singurul pas greșit al gazdelor din această seară pe teren propriu. În această seară trebuie să fim cu ochii pe Mauro Icardi care are șanse să joace încă din primul minut fiind refăcut după accidentare. Ultimul meci direct disputant pe acest stadion s-a încheiat cu scorul de 7-1 pentru Inter. Pronosticul pentru biletul zilei de astăzi este 1.

Atalanta nu a avut un începutde sezon extraordinar. După cele 12 etape disputate se clasează doar pe poziția a 10-a. Pentru moment nu arată că s-ar putea implica în lupta pentru pozițiile de cupe europene. În meciurile din deplasare oaspeții din această seară au o evoluție dezamăgitoare. În cinci partide disputate departe de proprii fani nu au obținut niciun succes. Singurele puncte pozitive este că au reușit două remize în deplasare. În ultimele cinci jocuri disputate au obținut doar două victorii. Cei de la Atalanta vor dori cu siguranță să facă uitată înfrângerea umilitoare din sezonul trecut. Singura absență din lotul celor de la Atalanta este Spinazzola dar în rest tehnicianul echipei se poate baza pe restul jucătorilor. Biletul zilei de astăzi ne va aduce o cotă de 1.71. Am ales să mergem pe o victorie a celor de la Inter pe biletul zilei și sperăm că vom profita de cota pe care o au pentru cele trei puncte.