Biletul zilei: Inter vs AC Milan

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei : 1

Episodul cu numărul 218  al Derby della Madonnina se va disputa astăzi de la ora 13:30. Acest derby  nu ar trebui să lipsească de pe biletul zilei la pariuri.  Derby-ul se anunță unul foarte echilibrat ținând cont de faptul că cele două echipe sunt vecine de clasament, fiind distanțate de doar două puncte. Acesta este prima partidă a etapei cu numărul 32 și se va disputa pe stadionul Giuseppe Meazza.

Nerazurri nu traversează cea mai bună formă din acest sezon, nu au simțit gustul victoriei în ultimele 3 etape. Chiar mai mult, ultimele 2 meciuri au însemnat două înfrângeri cu același scor 1-2, cu Sampdoria acasă și în deplasarea de la Crotone. Pentru acest meci Mauro Icardi este dat indisponibil , dar tehnicianul gazdelor, Stefano Pioli speră să îl recupereze până la ora de start a partidei. Inter are cota 2  la  victorie, ceea ce reprezintă o cotă foarte bună pentru biletul zilei.

AC Milan vine după 3 rezultate pozitive și speră să își prelungească această serie și după această partidă. Pentru rosso-neri obținerea celor 3 puncte la sfârșitul partidei ar însemna continuarea luptei pentru obținerea unui loc de Europa League pentru următorul sezon. Jucătorii pregătiți de pe bancă de Vicenzo Montella vin după o victorie clară în ultima etapă pe teren propriu în compania formației Palermo cu scorul de 4-0. Un avantaj moral pentru AC Milan ar fi că ultima victorie a celor de la Inter în derby este din anul 2015.

Acest meci se anunță unul special pentru Serie A  deoarece se preconizează că va fi cel mai urmărit meci din istoria fotbalului italian. 862 de milioane de oameni din întreaga lume vor urma să urmărească această întâlnire. Peste jumătate dintre telespectatori urmează să vină din zona asiatică, unde Serie A are din ce în ce mai mulți fani. Ținând cont de ce emulație se creează în jurul acestei partide acest meci trebuie să fie jucat pe biletul zilei.