Biletul zilei: Inter vs Milan

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Inter - AC Milan
1
2.14
X
3.45
2
3.40

Derby de la Madonina își va desfășura în această seară un nou episod. De la ora 21:45 va avea loc ediția cu 220 al unuia dintre cele mai reprezentative  întâlniri din fotbalul italian. Inter și AC Milan se vor întâlni pe arena Giuseppe Meazza într-un meci ce nu trebuie ratat de către iubitorii fotbalului spectacol. Ținând cont de orgoliile ce le naște un asemenea meci speră că vom avea parte de o partidă frumoasă. Un alt motiv al spectacolului poate fi şi faptul că ultimele două jocuri s-au încheiat cu scorul de 2-2. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați dacă citiți acest articol.

Inter a surprins pe multă lume prin fotbalul spectaculos pe care îl arată dar și prin rezultatele obținute. Gazdele sunt pe poziția a treia a clasamentului la egalitate  de puncte cu Juventus care este pe poziția secundă. Nera-zurri au acumulat 19 puncte în clasamentul din Serie A. Rezultatele înregistrate de gazdele din această seară sunt: 6 victorii și un rezultat de egalitate. Observăm că nu au suferit nicio înfrângere în acest sezon, iar acesta poate fi unul dintre cele mai bune din ultimele ani ale nerra-zurrilor. Cu încă o victorie  astăzi cei de la Inter vor fi una dintre candidatele la titlu în acest sezon din Serie A. Pronosticul pentru biletul zilei este în acest articol.

AC Milan a dezamăgit în acest început de sezon deoarece nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor care era unul foarte ridicat. După investițiile făcute în această vară rosso-nerri sunt doar pe poziția a şaptea a clasamentului din Italia. Până acum cei care au statutul de oaspeți în această seară au înregistrat 4 victorii și au suferit 3 înfrângeri. În acest moment sunt la egalitate de puncte cu AC Torino. Trebuie să observăm că cei de la AC Milan nu au înregistrat niciun rezultat de egalitate. În această seară au nevoie de  cele 3 puncte pentru a își păstra şansele la titlu sau la un loc mai bun. Din tabăra gazdelor vor lipsi doi jucători foarte importanți: Calhanoglu şi Cutrone. Acest lucru poate fi o problemă pentru AC Milan. Biletul zilei poate fi câștigat doar dacă ții cont de părerea noastră.