Biletul zilei: Infonet Tallin vs Hibernians

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Infonet vs Hibernians
Infonet - Hibernians
1
1.95
X
3.55
2
3.45

Astăzi pentru biletul zilei la pariuri sportive vă propunem o partidă din manșa retur a primului tur din UEFA Champions League. Meciul pe care îl vom analiza astăzi este cel dintre Tallinn și Hibernians. Acesta va începe astăzi de la ora 19:00. Meciului tur dintre cele două echipe s-a încheiat cu scorul de 2-0 pentru Hibernians. După jocul din primul meci maltezii de la Hibernians sunt favoriți la calificarea în turul secund. Chiar dacă știm în proporție destul de mare echipa calificată sperăm ca meciul să fie unul atrăgător și de pe urma lui să câștigăm la pariuri.

Infonet Tallinn a pierdut meciul tur chiar dacă a avut o șansă foarte mare în prima repriză să deschidă scorul – au ratat un penalty. Dacă acea lovitură de la 11 metri era înscrisă, soarta calificării putea să fie alta și acum să vorbim de altă echipă favorită la accederea în turul următor. Înfrângerea din tur a fost una care a pus capăt unei serii de trei victorii consecutive pentru gazdele de astăzi. Pentru biletul zilei la pariuri sportive considerăm că gazdele nu mai au șanse prea mari la calificare. Astăzi vom miza pe o victorie a gazdelor, chiar dacă nu vor obține calificarea în turul doi. Cota pe care o avem pentru acest pont este de 1,95.

Hibernians sunt campionii ediției trecute a primei ligi din Malta. Oaspeții de astăzi sunt la adăpostul rezultatului din meciul tur, iar cele două goluri le-ar putea asigura calificarea. Astăzi va fi foarte important cine va reuși să înscrie primul gol. Hibernians nu a mai înregistrat vreo înfrângere din luna aprilie a acestui an, timp în care a disputat trei partide, reușind să le câștige pe toate. Ofensiva echipei este una în mare formă deoarece în ultimele trei jocuri a reușit să înscrie de 11 ori. Dacă în meciul de sstăzi oaspeții vor marca cel puțin un gol, își vor asigura în proporție foarte mare accederea mai departe în această competiție. Noi, publicul privitor sperăm să asistăm la un joc frumos, iar la finalul său să ne bucurăm de câștigul de pe biletul zilei. Cota pe care o are pronosticul nostru ne permite să o jucăm în format single și astfel vom crește șansele pentru biletul zilei.