Biletul Zilei: Huesca vs Getafe

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Huesca vs Getafe
Huesca - Getafe
1
2.50
X
2.90
2
3.10

Play-off-ul pentru promovarea în La Liga continuă, iar astăzi avem un meci care poate fi decisiv pentru promovare. Huesca va primi vizita celor de la Getafe, în primul meci al barajului pentru promovarea în prima ligă spaniolă. Mirajul din Primera Division atrage ambele echipe care își pun mari speranțe în aceste ultime partide. Ținând cont că oferta la pariuri este una săracă acest meci nu ar trebui să ne lipsească de pe biletul zilei pe care o să îl plasăm la pariuri pentru ziua de astăzi.

Huesca a prins locul de play-off prin victoria înregistrată în ultma etapă.  Au terminat campionatul pe poziția a șasea dar la egalitate cu locul al șasptelea, prinzând locul în play-off prin prisma golaverajului. Gazdele au avut un final de sezon foarte bun pentru că au obținut două victorii în ultimele trei etape din liga secundă a Spaniei. Pe propriul teren cei de la Huesca sunt o forță. În ultimile nouă meciuri jucate în fața propriilor fani nu au pierdut. Cu 53 de goluri înscrise, ofensiva afost atuul echipe în acest sezon. Atunci când plasezi biletul zilei la pariuri sportive este bine să citești avancronicile specialiștiilor din echipa noastră.

Getafe a pierdut la limită promovarea direct în Primera Division. Girona a fost echipa care a promovat direct de pe locul al doilea, iar Getafe a fost la doar două puncte să îi i-a  locul. Rezultatele din ultimele etape au fost motivul principal pentru care nu au promovat direct. În ultimele trei etape, oaspeții de astăzi au obținut o singură victorie, chiar dacă au întâlnit adversare mult mai slab cotate. Acum cei de la Getafe trebuie să uite totul și să forțeze promovarea în acest play-off. Locul pe care au terminat sezonul le permite să aibă al doilea meci pe teren propriu. Acest lucru poate constitui un avantaj când este vorba despre partide așa de echilibrate. Pentru biletul zilei de astăzi la pariuri sportive vom miza pe o victorie a gazdelor pentru care avem o cotă de 2,10. Această cotă ne poate aduce un câștig substanțial pe biletul zilei.