Biletul zilei: Huddersfield vs Reading

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Huddersfield vs Reading
Huddersfield - Reading
1
2.25
X
3.15
2
3.45

Finala pentru Premier League se va disputa astăzi începând cu ora 17:00. Așa cum este tradițional barajul pentru Premier League se va disputa pe Wembley Stadium. În acest meci de totul sau nimic se vor întâlni Huddersfiled și Reading. Pentru echip acare va pierde va fi un dezastru. Înseamnă că au irosit munca de pe un an întreg. Meciu aceste se dispută într-o singură manșă și nu ar trebui să lipsească de pe biletul zilei ce o să îl plasăm la pariuri. Partea financiară dintre a fi și a  nu fi în prima ligă engleză este și ea foarte important.

Huddersfield a încheiat sezonul de Championship pe poziția a cincea. Prin această poziție a primit dreptul de a participa la baraj unde a fost nevoită să întâlnească pe Sheffield. În urma celor două meciuri a reușit să căștige unul cu scorul de 2-1 și a remizat în altul, obținând astfel biletele pentru finala de pe Wembley. Cei de la Huddersfield au un avantaj moral deoarece în sezonul regulat în ultimul meci direct dintre cele două echipe au reușit să se impună cu scorul de 1-0.  Ne așteptăm la un meci încrâncenat în care tactica va avea un cuvânt de spus. Înainte de  a plasa biletul zilei trebuie să ne informăm cu prive la cele două echipe, deoarece în astfel de meciuri pot apărea surprize.

Redding a ajuns în play-off din postura de ocupantă a ultimei poziții a podiumului. În sezonul regulat din Championship au reușit să acumuleze 85 de puncte. În semifinalele din play-off au depășit în urma a două partide pe Fulham. S-au înregistrat rezultatele de 1-1 și 1-0 în favoarea celor de la Redding. Redding este favorită dacă analzăm parcurdul echipelor în întreg sezonul dar fiind un meci orice este posibil. În tribune ne așteptăm la un spectacol din partea fanilor pentru că ambele echipe sunt foarte iubite în zonele din care  provin. Pentru biletul zilei vom miza pe o victorie a celor de la Redding care au o cotă de 3,25. Această cotă ne va ajuta să ne suplimentâm câștigul.