Biletul zilei: Huddersfield vs Liverpool

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Huddersfield - Liverpool
1
10.25
X
5.35
2
1.35

La mijlocul acestei săptămâni spectacolul din Premier League revine. Dintre cele mai puternice campionate este singurul care ne programează o etapă intermediară. În această primă seară sunt programate trei partide. În unul dintre cele mai importante și înteresante jocuri de astăzi, Huddersfield va primi vizita celor de la Liverpool. Ambele formații vin după o înfrângere astfel că astăzi își doresc cele trei puncte puse în joc. În meciul tur Liverpool s-a impus cu scorul de 3-0, dar astăzi cu siguranță o va aștepta o partidă mult mai dificilă. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar de pe site-ul Beturi.ro.

Huddersfield nu trece deloc printr-o perioadă foarte bună. Unii ar spune că acum simt șocul participării în Premier League. Gazdele partidie din această seară ocupă poziția a 14-a a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 24 de puncte. Ultimele trei runde au fost unele de coșmar pentru gazdele din aceatsă seară. Ei au suferit trei înfrângeri în această perioadă și au reușit să marcheze un singur gol. Dacă până acum a fost una dintre surprizele plăcute ale campionatului acum putem spune că cei de la Huddersfield sunt o surpriză neplăcută. Pe teren propriu gazdele partidie din aceatsă seară au reușit să obțină doar două puncte în ultimele patru etape. Aceatsă formă foarte slabă se poate prelungi și după meciul de astăzi. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 1.35.

Liverpool vine după două înfrângeri la care nu se aștepta nimeni. În ultima etapă din Premier League, cormoranii au pierdut în fața celor de la Swansea într-un meci în care toată lumea îi vedea ca favoriți. În week-end, oaspeții din aceatsă seară au fost eliminați și din Cupa Angliei după ce au fost învinși de cei de la West Brom. După aceste două meciuri moralul elevilor lui Jurgen Klopp poate fi afectat și doar o victorie îi poate aduce spre noi succese. În deplasare cei de la Liverpool primesc destul de multe goluri. Totuși astăzi vor întâlni o echipă destul de modestă și totul poate fi în favoarea celro de la Liverpool. Biletul zilei va avea ca pronostic o victorie a celor de la Liverpool. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.