Biletul zilei: Huddersfield vs Chelsea Londra

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Huddersfield - Chelsea
1
8.00
X
4.60
2
1.47

Premier League nu face pauză nici în acest mijloc de săprtmână. În unul dintre cele mai tari campionate este programatăă o etapă intermediară care vine cu meciuri spectaculoase. Unul dintre acestea este cel dintre Huddersfield și Chelsea care se anunță foarte interesant. Chelsea vine după o înfrângere suferită în ultima etapă tot în deplasare contra celor de la West Ham. Jocul de astăzi este deschis oricărui rezultat, chiar dacă cei de la Chelsea sunt favoriți să obină cele trei puncte. Biletul zilei la pariuri ne poate aduce un pont câștigător de pe urma acestui meci.

Huddersfield face un sezon foarte bun ținând cont că este o echipă nou promovată. Gazdele partidei din această seară sunt pe poziția  a 12-a reușind să acumuleze 18 puncte. În ultima etapă disputată au reușit să învingă cu scorul de  2-0 pe cei de la Brighton. Această victorie a pus capăt unei serii de patru înfrângeri consecutive. Putem spune că Huddersfield se află într-o creștere de formă. Din opt partide disputate pe propriul teren gazdel din această seară au reușit să câștige patru meciuri. Au înregistrat doar două înfrângeri în acest sezon în fața propriilor fani. Ținând cont că vor evolua contra uneia intre cele mai bune echipe din Premier League jucătorii gazdelor vor fi foarte motivați pentru a obține un rezultat bun. Biletul zilei la pariuri ne va aduce o cotă de 1.47 pentru acest meci.

Chelsea vine după înfrângerea cu scorul de 1-0 în fața echipei West Ham. Astăzi albaștrii nu mai au voie să facă niciun pas greșit pentru a păstra șanse să își îmdeplinească obiectivul. Înaintea acestei runde oaspeții sunt pe poziția a treia a clasamentului cu 32 de puncte acumulate. Chiar dacă distanța până l aMnachester City este destul de mare, sunt la doar trei puncte de Manchester United care ocupă poziția a doua a clasamentului. Într-un clasament al meciurilor disputate în deplasare, cei de la Chelsea sunt pe poziția a doua, ceea ce înseamnă că este încă un motiv pentru a fi favoriți astăzi. Biletul zilei va avea ca și pronostic pentru jocul de astăzi o victorie a echipei Chelsea. Pariază cu noi pe biletul zilei și pe termen lung sunt șanse foarte mari să ai profit.