Biletul zilei: Huddersfield vs Chelsea

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Huddersfield - Chelsea
1
6.35
X
4.00
2
1.62

După ce aseară a fost spectacol în primul meci al sezonului din Premier League, etapa va continua cu noi partide foarte interesante. Cei de la Huddersfield vor primi vizita celor de la Chelsea. Va fi foarte interesant să îi vedem pe londonezi care au un nou tehnician. Cele două formații s-au întâlnit de două ori și în sezonul trecut. Pe acest stadion s-a impus Chelsea în timp ce pe Stamford Bridge meciul s-a încheiat la egalitate. Acest joc va fi foarte interesant deoarece este primul meci în noul sezon din Premier League pentru ambele formații. Ambele formații își doresc să aibă un început de sezon cu dreptul așa că partida de astăzi este deschisă oricărui rezultat.  Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce pentru astăzi o cotă de 1.62.

Huddersfield, după ce a încheiat sezonul trecut pe poziția a 16-a a clasamentului, acum își doresc mai mult. Nouă meciuri amicale au disputat cei de la Huddersfield în această vară. Rezultatele au fost destul de bune deoarece nu au pierdut decât trei partide. Cele mai importante transferuri făcute de gazdele partidei de astăzi sunt cele ale lui Adama Traore și Kongolo, ambii de la AS Monaco. Dup acest meci Huddersfield se va deplasa pe Etihad pentru duelul cu Manchester City, având astfel un debut de sezon foarte dificil. Biletul zilei la pariuri sportive poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.

Chelsea este favorită în acest meci. Albaștrii au pierdut în urmă cu o săptămână cu scorul de 2-0, contra celor de la Mnachester City, Super Cupa Angliei. Sezonul trecut a fost terminat de oaspeții partidei de astăzi pe poziția a cincea a clasamentului. Antonio Conte a fost înlocuit de Maurizio Sarri la cârma echipei. Acesta l-a adus de la Napoli pe Jorginho. După ce în aceatsă săptămână l-au cedat pe Courtois la Real Madrid, Chelsea l-a adus de  Kepa Arizzabalaga. La nivelul lotului, albaștrii nu au făcut mari modificări și au ales să meargă pe cotinuitate. Chelsea trebuie să înceapă acest seozn cu dreptul și să obțină primele trei puncte. Biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la Chelsea. Pariază și câștigă în fiecare zi alături de echipa noastră Beturi.ro.