Biletul zilei: Hoffenheim vs Hannover

Recomandarea noastră: 1

Hoffenheim - Hannover
1
1.26
X
3.25
2
10.00

Runda cu numărul 32 din Bundesliga se deschide cu un meci foarte important pentru configurația finală a clasamentului. Hoffenheim va primi vizita celor de la Hannover. Acest meci are o importanță foarte mare deoarece Hoffenheim se luptă pentru unul dintre primele patru locuri ale clasamentului. Ultimele trei dueluri directe dintre cele două formații au fost unele foarte echilibrate. În toate aceste trei partide au câștigat gazdele de la acea vreme la unul sau două goluri diferență. Chiar dacă gazdele vor avea o motivație în plus ne așteptăm ca partida de astăzi să fie destul de echilibrată. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă pe care credem noi, nu ar trebui să o ratăm.

Hoffenheim este mare favorită la victorie în aceatsă partidă și are de partea sa mai multe atuuri. Hoffe ocupă poziția a cincea a clasamentului după ce au reușit să acumuleze până în acest moment 49 de pucnte. Ei au cu doar două puncte mai puțin decât cei de la Bayer Leverjusen care sunt pe poziția a patra. Acel loc este foarte important deoarece asigură prezența în UEFA Champions League pentru sezonul viitor. Gazdele au trei victorii și un rezultat de egalitate în ultimele patru runde disputate ceea ce ne arată că sunt într-o formă de moment foarte bună. Biletul zilei la pariuri sportive va merge pe o victorie a celor de la Hoffenheim în partida din această seară.

Hannover nu este cotată cu șanse foarte mari de a obține cel puțin un punct în aceatsă deplasare. Oaspeții sunt echipa mai slab cșasată și ocupă poziția a 13-a a clasamentului cu 36 de puncte. Chiar dacă sunt pe această poziție ei nu sunt în pericol de  a retrograda deoarece au un avans de șase puncte față de pozițiile retrogradabile. În ultimele trei runde au obținut un egal, o victorie și au suferit o înfrângere. În aceste rezultate observăm cum este normal inconstanța echipei oaspete. Pentru acest meci atât cifrele, valoarea lotului dar și avantajul terenului propriu sunt ăn avantajul gazdelor dar trebuie să ținem cont că este fotbal și se poate întâmpla orice. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază pe victoria celor de la Hoffenheim și câștigă cu biletul zilei oferit de noi.