Biletul zilei: Hoffenheim vs Borussia Dortmund

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Hoffenheim - Borussia Dortmund
1
2.04
X
4.10
2
3.15

Bundesliga a ajuns la capăt de drum. Astăzi va avea loc ultima etapă a campionatului din Germania. Chiar dacă mai este o singură etapă de disputatmiza acestei ultime runde este una foarte mare. Pe lângă faptul că în zona retrogradării avem o luptă înteresantă trebuie să ne uităm și la lupta pentru locul al patrulea. Miza acestui loc este una foarte mare deoarece asigură prezența în viitorul sezon de UEFA Champions League. Sunt patru echipe care se luptă cu șanse reale pentru două poziții. Dortmund, Hoffenheim, Leverkusen și Leipzig speră ca în această ultimă etapă să obțină calificarea în UEFA Champions League. Astăzi Hoffenheim va primi vizita celor de la Borussia Dortmund într-un meci care ar putea fi decisive pentru ambele echipe. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați de pe site-ul Beturi.ro.

Hoffenheim are nevoie de cele trei puncte astăzi pentru a fi sigură de un loc între primele patru echipe. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a patra a clasamnetului, fiind la egalitate cu Bayer Leverkusen. Hoffea a acumulat 52 de puncte. Pe teren propriu sunt o firță a Bundesligii. Într-un clasament al meciurilor disputate pe teren propriu ocupă poziția a doua în spatele celor de la Bayern Munchen. Astăzi cu siguranță cei de la Hoffenheim vor fi împinși de la spate de un stadion întreg. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 2.04.

Borussia Dortmund se poate mulțumi și cu un rezultat de egalitate. Acest lucru i-ar face siguri de ocuparea poziției a treia fără a mai sta la mâna altor rezultate. Oaspeții partidei de astăzi au acumulat 55 de puncte în acest sezon. Forma lor de moment nu este una foarte bună deoarece au reușit să acumuleze doar patru puncte în ultimele patru etape. Ceea ce este foarte interesant la cele două adversare de astăzi este faptul că ambele au reușit în acest sezon să marcheze același număr de goluri, 63. Cele două ofensive sunt pe locul doi în Bundesliga și cu siguranță astăzi ne vor oferi golrui interesante. Pariază pe victoria celor de la Hoffenheim și realizează profit cu biletul zilei propus de echipa noastră. Biletul zilei ne poate aduce un venit suplimentar pe termen lung dacă alegi să pariezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.