Biletul Zilei: Hertha Berlin vs Hoffenheim

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei: 1

Hertha Berlin va fi fericită să se întoarcă acasă după încă un rezultat dezamăgitor în deplasare. Meciul cu Cologne s-a terminat dezamăgitor cu scorul de 4 la 2 pentru gazde. Astfel parcursul lor către Europa are de suferit în continuare. Berlinezii au pierdut ultimele lor 6 meciuri jucate în deplasare în liga internă. Cu toate acestea, gruparea lui Pal Dardai deține cel mai bun record față de echipele din ligă la meciuri câștigate pe teren propriu. O victorie în acest meci ar fi a 11-a consecutivă pe teren propriu și i-ar propulsa la distanță de două puncte față de Hoffenheim pe tabloul general. Ai toate motivele să joci biletul zilei și să adaugi un plus de adrenalină jocului.

Hoffenheim și-au extins seria de reușite ajungând la un total de 5 meciuri câștigate după victoraia cu 1 la 0 în fața lui Bayer Leverkusen. Echipa este la doar patru puncte în spatele RB Leipzig clasată momentan pe poziția secundă. Este pentru prima dată în istoria lui Hoffenheim când are șanse plauzibile și realiste de a ajunge în faza de calificări europene. Rezultatul de 45 de puncte acumulate după 25 de meciuri jucate îi ține confortabil în primii 4 clasați în ligă. 65 de puncte în 38 de meciuri sub conducerea lui Nagelsmann este un rezultat depășit doar de Borussia Dortmund (cu 79 de puncte) și de aspiranta la titlu Bayern Munich (cu 97 de puncte) după același număr de jocuri jucate. Pentru un pronostic bun la biletul zilei urmărește zilnic site-ul nostru.

Ca să ne maximizăm șansele la biletul zilei pentru acest meci trebuie să ne gândim că Hoffenheim nu s-a descurcat prea bine în ultimele meciuri disputate în deplasare, obținând doar două puncte din ultimele patru șanse (D2 L2).  Cu Hertha Berlin în formă maximă pe teren propriu, gazdele ar trebui să aibă un avantaj. Cu toate astea, Hoffenheim a avut un singur meci în care n-a înscris în poarta adversă în ultimele 12 partide în deplasare așa că vom aștepta acest lucru și aici. Un scor de 2-1 pentru Hertha este o strategie bună de jucat la biletul zilei.