Biletul zilei: Hertha vs Borussia Dortmund

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Hertha - Borussia Dortmund
1
3.30
X
3.45
2
2.18

Bundesliga ne propune un meci de gală în această seară. Pe Olympiastadion, Hertha Berlin va primi vizita celor de la Borussia Dortmund într-un meci ce se anunță foarte spectaculos din toate punctele de vedere. Niciuna dintre cele două echipe nu a reușit să își treacă în cont ceel trei puncte în prima etapă a returului astfel că astăzi vor da totul pentru un rezultat pozitiv. În trei din ultimele cinci partide directe dintre cele două echipe s-au marcat peste trei goluri, lucru la care ne așteptăm și în aceatsă seară. Pronosticul pentru biletul zilei pentru acest meci o să îl aflați numai dacă citiți acest articol care ne va face să avem o primă părere despre pontul ales.

Hertha Berlin este clasată pe poziția a 11-a a clasamentului. Pâmă în acest moment formația gazdă a reușit să acumuleze 24 de puncte. În prima etapă dispputată în acest an au fost învinși cu scorul de 1-0 în deplasarea de la Stuttgart. Ceea ce este interesant în bilațul formației gazde este faptul că au reușit să marcheze de 26 de ori dar au primit la fel de multe goluri. Tehnicianul celor de la Hertha nu are niciun jucător absent pentru meciul din aceatsă seară astfel că va putea alinia cel ami bun prim 11. Pronosticul pentru biletul zilei va avea o cotă de 2.18, iar recomandarea noastră va fi să o jucați în format single.

Borussia Dortmund se gândește doar la cele trei puncte în aceatsă deplasare. Oaspeții partidei din aceatsă seară ocupă poziția a patra a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze până la ora acestei partide  29 de puncte. Cu o victorie astăzi vor putea urca până pe locul al doilea cel puțin până la ora disputării celorlalte jocuri ale etapei. În ultimul joc cei de la Dortumnd au obținut doar o remiză albă contra celor de la Wolfsburg. Într-un clasament al meciurilor disputate în deplasare în acest sezon cei de la Dortmund sunt pe poziția a treia. În nouă partide disputate departe de proprii fani au suferit doar două înfrângeri ceea ce este un bilanț foarte bun. Biletul zilei va avea ca pronostic pentru acest meci o victorie a celor de la Dortmund. Echipa Beturi.ro vă recomandă să jucați acest meci în format single pe biletul zilei.