Biletul zilei: Hermannstadt vs Sepsi Sfântu Gheorghe

Recomandarea noastră: x

Hermannstadt - Sepsi Sfântu Gheorghe
1
3.30
X
3,05
2
2,28

După ce aseară am asistat la un meci foarte interesant între CFR Cluj și FC Botoșani, Liga 1 își intră în drepturi. La Sibiu începând cu ora 18:00 Hermannstadt va primi vizita celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Ne așteptăm la un stadion plin deoarece gazdele sunt o echipă nou promovată. Ambele echipe pornesc cu speranțe mari și cu obiective îndrăznețe.  Cele două adversare din această seară au fost foarte active și pe piața transferurilor dar mai multe amănunte o să aflăm în acest articol. Ne așteptăm la un meci de luptă în care jucătorii celor două formații să se lupte pentru fiecare balon. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce pentru acest meci o cotă de pe urma căreia putem realiza profit.

Hermannstadt va evolua pentru prima dată în Liga 1. Acest meci este privit ca și o sărbătoare deoarece se va juca în fața suporteriilor sibieni. Putem spune că Sibiul va avea avantajul terenului propriu dar sperăm ca nu va exista tracul jucatorilor pentru debut. Gazdele partidei de astăzi au disputat un singur meci amical mai important în fața celor de la ACS Poli Timișoara. Acel meci s-a incheiat cu scorul de 0-0. Referitor la lotul de jucători, sibienii au ales să facă unele schimbări.  S-au alăturat lotului Tsomau, Zaharia, Dandea, Antonov, Chalkidakis. La capitolul plecări îi notăm pe Surugiu, Crișan, Lupu, Tarnovan. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce pentru astăzi un pronostic cu o cotă mare.

Sepsi Sfântu Gheorghe vine la acest meci cu o experiență mult mai mare decât cea a adversarei ei. Cei de la Sepsi au început sezonul trecut slab dar au facut un retur foarte bun și au fost una dintre surprizele plăcute ale Ligii 1. În cele trei meciuri de pregătire din această vară, Sepsi a suferit tot atâtea înfrângeri. Sepsi a făcut si ea multe modificări asupra lotului de jucători. Pe lista plecărilor trebuie să îi notăm pe Ghinga, Kuku, Dalmau, Dilumbrava. Lotului oaspeților i s-au și alaturat destul de mulți jucători cum ar fi: Dodoi, Velev, Drăghici, Vasvari, Nouvier. Pe banca tehnică a fost confirmat Eugen Neagoe. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mezezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră Beturi.ro. Biletul zilei pentru acest meci ne va aduce un pronostic bazat pe un rezultat de egalitate.