Biletul zilei: Hermannstadt vs Dunărea Călărași

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Hermannstadt - Dunărea Călărași
1
2.38
X
3.05
2
3.10

O nouă zi, noi meciuri din liga 1. Astăzi este sfârșitul de săptămână și noi toți vom fi cu ochii pe televizoare pentru a vedea ce ne mai pregătește Liga 1. De la ora 18:00 vom la Sibiu, Hermannstadt va primi vizita celor de la Dunărea Călărași. Cele două formații sunt cele care au promovat în acest sezon în Liga 1. Teoretic pentru fiecare dintre cele două echipe este cel mai ușor meci dar în realitate partida este una grea pentru ambele formații. Cele două adversare de astăzi s-au întâlnit și în sezonul trecut din Liga 2. Un meci a fost câștigat de Hermannstadt în timp de un joc a fost încheia la egalitate. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar de pe site-ul Beturi.ro.

Hermannstadt are un ușor avantaj deoareec va evolua în fața propriilor suporteri. Până acum gazdele partidei de astăzi nu au arătat deloc ca o echipă nou-promovată. În prima partidă au învins tot pe acest stadion pe Sepsi Sfântu Gheorghe cu scorul de 1-0. În cea de-a doua rundă elevii lui Alexandru Pelici au pierdut cu scorul de 2-0 într-o deplasare foarte dificilă la Btoșani. Astăzi ei au o șansă destul de mare de a obține un nou succes. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la Hermannstadt care credem că se vor motiva pentru o victorie astăzi.

Dunărea Călărași este una dinte surprizele plăcute ale acestui început de sezon. Elevii lui Dan Alexa nu au simțit gustul înfrângerii și își doresc să mențină aceeași linie de clasament. În prima etapă a acestui sezon oaspeții partidei de astăzi au învins surprinzător pe Viitorul cu scorul de 1-0. În cea de-a doua rundă Dunărea a remizat cu scorul de 0-0 în fața celor de la CFR Cluj. Astfel oaspeții s-au descurcat foarte bine după cele două meciuri în cae au întâlnit adversare foarte puternice. Apărarea a fost punctul lor forte în cele două partide deoarece nu au primit niciun gol. Astfel cei de la Dunărea pot face orice în acest meci chiar și o surpriză. Biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la Hermannstadt deoarece par a fi o echipă mai bine organizată. Pariază și câștigă în fiecare zi doar cu biletul zilei.