Biletul zilei: Hamburg vs Borussia Dortmund

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Hamburg - Borussia Dortmund
1
6.75
X
4.80
2
1.44

Etapa a cincea a Bundesligii care se desfășoară la mijlocul aceste săptămâni vine să ne aducă meciuri în care spectacolul este aproape asigurat. Unul din meciurile care va fi interesant de urmărit este întâlnirea dintre Hamburg și Burussia Dortmund, pentru care vom oferi și un pronostic pentru biletul zilei. Oaspeții vor încerca să își recâștige poziția de lider. Pe prima poziție în Germania în acest moment se află Bayern Munchen după succesul de aseară cu scorul de 3-0 pe terenul lui Schalke. Atât Hamburg cât și Dortmund au jucători în ofensivă foarte buni care ne pot bucura oricând cu jocul lor.

Hamburg a început perfect sezonul cu două victorii în primele două etape. După aceste victorii a urmat o scădere de formă inexplicabilă pentru echipa gazdă. Au venit două înfrângeri în care Hamburg nu a reușit nici măcat să înscrie vreun gol. După aceste rezultate gazdele din această seară ocupă poziția a noua a clasamentului cu cele șase puncte acumulate. Tehnicianul echipei gazdă are nu mai puțin de patru jucători indisponibili pentru acest joc. Ei sunt: Hunt, Muller, Thoelke, Van Drongelen. Hamburg are nevoie cât mai rapid de punct sau puncte pentru a depăși pasa mai proastă pe care o traversează în acest moment. Noi credem că forma slabă a echipei gazdă se va prelungi și va fi foarte greu să obțină victoria astfel că vom oferi un pronostic pentru biletul zilei nu va merge pe victoria gazdelor.

Borussia Dortmund are un start de campionat aproape perfect. Într-o singură partidă nu au obținut cele trei puncte, în remiza în fața echipei Freiburg, meci încheiat 0-0. Numărul de puncte acumulat de oaspeti după patru etape este zece. Cel mai important pentru Borussia Dortmund este că nu au primit niciun gol, fiind singura echipă din Bundesliga cu o defensivă perfectă. Partida de astăzi este o șansă ca Dortmund să revină pe prima poziție a clasamentului.  Guerreior, Reus, Rode, Schmelzer sunt jucătorii pe care tehnicianul Peter Bosz nu se va putea baza în vederea partidei din această seară. Oaspeții au o cotă foarte atractivă privind forma competițională a celor două adversare și recomandarea noastră este să adăugăm acest meci pe biletul zilei. Biletul zilei ne poate aduce un venit suplimentar dacă suntem inspirați în momentul plasării lui.